Ok csak azt hittem kopp ugyan olyan kerék van a 11-esben mint az XX-ben. Soha nem néztem ennek utána. De érdekes. Majd ha lesz pici időm utána olvasok. Mert ez most érdekel.
Rendes gumis centrírozza... a gyári új motoron is centirozva van a hátsó kerék, pedig a gyártók semmit nem fizetnek feleslegesen. Nekem minden gumis centirozta természetesen
ha csak az a kérdés mennyit vegyél, 1l-t. ha az a kérdés mennyi kell bele, az még a gépkönyv szerint is csak kb, mert ha teljesen szét van szedve és szárazra pucolva, feltöltöd, bepumpálod az olajat, akkor kb annyi, de a villaszár tetejétől mm-ben van megadva az olajszint teteje, tehát nem a ccm a biztos, hanem a mm
Van valakinek bontott középállványa X11-hez?
Vagy tudtok valakit, aki bontott mostanában X11-et? Egyet hirdetést találtam a neten ami mostani, de ott nincsen :(
Most rakok bele Wilbers rugókat. Akkor is ennyi kell?
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Első teleszkóp olajcserét akarok csinálni a hétvégén. Mennyi olaj kell egy oldalra?
Írtam Zéé én is!
Van valakinek bontott középállványa X11-hez?
Vagy tudtok valakit, aki bontott mostanában X11-et? Egyet hirdetést találtam a neten ami mostani, de ott nincsen :(