Igen könnyen járnak. De sajnos van 1 rossz hirem magamnak. Ma elmentem megnéztem 1 xx. A motor teljesen rendben volt csak az én lábam nem. Már annyira sem hajlik a jobb lábam mint 1 éve, igy kényelmetlen volt lábamnak. Öreg lettem az xx-hez. Ez van le kell mondanom róla. Pedig nagyon akartam, hogy xx menjek a talira. Még az FJR-t is eladtam de hiába nem tudok már xx menni.
Szia Ne aggódj ezelőtti fékbetét cserénél nekem is a bal oldali külső ugyanígy féloldalas volt,enyhe fékezéseknél mindig az az oldali abból is az egyik dugó jön ki először. Tavaly ránéztem mizu van a fékbetétekkel de ezek nincsenek féloldalasan kopva.Gyári fékbetétekről beszélünk mindkét esetben.
segítsetek légyszi. Nem vagyok műszaki beállítottságú.
"pisteam" által árult bontott 2000-es xx hűtővíz radiátor jó a 2003-as (forgalomba helyezésű) motoromra? Az ebayon nézem néha hogy árulják, általában olyasmiként hirdetik hogy 1999-2005 , 1997-2003-ig , vagy külön évekre 02 , na most ez elbizonytalanít , melyik is kellene
Volt már olyan köztetek aki hűtő ventilátort cserélt ?
Ha igen miért? Mi volt az ok?
Tipikus eset!
"pisteam" által árult bontott 2000-es xx hűtővíz radiátor jó a 2003-as (forgalomba helyezésű) motoromra? Az ebayon nézem néha hogy árulják, általában olyasmiként hirdetik hogy 1999-2005 , 1997-2003-ig , vagy külön évekre 02 , na most ez elbizonytalanít , melyik is kellene