4200 ra tedd fel és hallgasd meg ott szokott leginkàbb ciripelni.. ha ez a gondja. Vagy majd ugriknwgyet és elhallgat, vagy cserés lesz a feszitő! Urak alapjàratot minimum 1300 ra.. igaz Milka?
Sziasztok!,
Segítségeteket kérném, egy állandósult motorproblémával kapcsolatban. Alapjáraton, 3 és 6 ezer közötti fordulaton a gázt elvéve, illetve akkor amikor lassulásnál visszaváltok ciripelő, zizegő hangot hallok a jobb oldalról, úgy az olajbetöltő környékéről. Mi lehet a gond? szelepek? vezérműlánc? vez. feszítő? vagy az olajszivattyú lánca? elkoptak a kuplung lamellák? A másik jelenség (azt nem tudom hogy ettől független vagy sem), hogy hideg indításnál prüszkölve indul. Akinek esetleg volt hasonló gondja vagy netán tudja mi lehet a hiba, szívesen meghallgatnám a véleményét.
Sziasztok. Hát fiúk sajnos csak 2000km tudtam menni a géppel mert meló szarásig. De ez a gép egyszerűen NEKEM tökéletes. Futómű, fék, kényelem mind megfelel. Talán egy valami ami az XX javára szolgál mert ugye azért az a szivem csücske, egyenletesebben finomabban lehet vele közlekedni az xx akár 6 ban 60 . Na a VFR ezt felejtsd el. De ez szokás kérdése amit már kezdek megszokni. Soha rosszabb gépem ne legyen. Amit tudd az meg nekem bőven elég, még sok is. Amiért megvettem az a kevés km. Pár fotó a gépről.
Sziasztok! Sehogy nem tudtam megcsinálni az xx hátsó fék szorulást az xx-en... :( De aztán meg kértem Milka Mestert hátha segít...Segített!!! Nem is akárhogy !! Én szívtam vele majd 2 hónapot...kicseréltem közben mindent,de nem lett jó......Ő megoldotta 15 perc alatt!!! Ezúton is szeretném neked MEGKÖSZÖNNI!!!!!!!!!!! Örök hála neked :Milka!!!!!! A főfékhenger volt a ludas..mert levegős volt...De már nem az!!!! :)
Szép bordó motorod lett! ::) Most is az van benne a tiedbe!