Hagyd a fenébe!
Nem érdemes basztatni!
Megcsináltatod,oszt 30-ezer múlva megint megszólal!
Menj vele,használd,oszt majd 200-ezer környékén gondolkozz el a komplett kuplung cserén!
Akkor az bizony a sokunknál jelentkező kuplung kosár hiba... Milka tudja pontosan mi is az, azt mondják a szakik nem nagy probléma, ellenben drága a javítása. Én mostanában meg akarom csináltatni....
Még nem tudom, ma alakul ki, hogy mikor tudunk indulni. Egyenlőre az van, hogy kint találkozunk valahol.
Tegnap kellett volna megjönnie a csomagtartómnak amit a Louisból rendeltem (bázismotor). Meg is jött... 1 db balos, minden kiegészítő nélkül. Meg akarták magyarázni, hogy ezt rendeltem 80000 Ft-ért...
Aztán csak sikerült meggyőzni őket, hogy elb@szás történt, próbálnak intézkedni, de nyilván nem lesz meg holnapra... Egyenlőre a csomagjaink szállítását intézem...
De José nem a három dobozzal adta el?
A Shoxba nekem polcról adták,dobozt,tartót,mindent
Bementem,oszt jól megvettem!
Nem érdemes basztatni!
Megcsináltatod,oszt 30-ezer múlva megint megszólal!
Menj vele,használd,oszt majd 200-ezer környékén gondolkozz el a komplett kuplung cserén!
Már reagáltam rá!
Nem kell vele foglalkozni!
No problém,típus hiba!
200-ezernél is ilyen lesz!
Sw-motech
De milyen csomagtartó?
Hisz dobozos vas!Nem?
Tegnap kellett volna megjönnie a csomagtartómnak amit a Louisból rendeltem (bázismotor). Meg is jött... 1 db balos, minden kiegészítő nélkül. Meg akarták magyarázni, hogy ezt rendeltem 80000 Ft-ért...
Aztán csak sikerült meggyőzni őket, hogy elb@szás történt, próbálnak intézkedni, de nyilván nem lesz meg holnapra... Egyenlőre a csomagjaink szállítását intézem...
82.760-km
Ilyen utas a jó utas,aki száz alatt szédül!
meg 100 alatt szédül is
25-tel vettem.. most 50 van benne változatlan a minősége