Igen. A kilóméterrel van a baj. De nem azért mert ettől rossz lenne a Jose motorja. Hanem az előítélet miatt. Mert a vásárlók 95 százaléka kilóméterállést nézi nem az állapotot. Mint lentebb Ti is leírtátok.
Ha veszel egy motort 80 000-km el meg még beleraksz 40-et és úgy döntesz hogy eladnád, akkor ha a 80-tól visszahőkölnek, akkor a 120-tól mit csinálnak?
szerintem fél a kilómétertől pedig nem kéne! nem egy fórumtag látott xx-et 100000 km fölötti futással és SEMMI BAJA NEM VOLT! nyilván karban volt tartva!
Nem igérem meg holnapra, de ha nem felejtem el akkor a héten elküldhetem. De azért tisztázzuk: a képeim közt nézted meg a mocit az adatlapomon, vagy amit belinkeltem?
Pár méter a bal oldalon, de arról nincs fent kép. A jobb oldala kanyarban ért le. (miután leszereltem a középsztendert mert egyébként az ért volna le) ja és akkor nem estem el!
A tiedet mint José-ét kár nézni!
Ezt írtam is neki,egyszerűbb itt elmondani oszt jó napot!
De már ezt is megtettem!
Mondtam neki,mindkettő gondos gazdától való,nyugodt szívvel tudom ajánlani!
Innentől a döntés,az alku a ti dolgotok!
Ha veszel egy motort 80 000-km el meg még beleraksz 40-et és úgy döntesz hogy eladnád, akkor ha a 80-tól visszahőkölnek, akkor a 120-tól mit csinálnak?