Szia.
Elektronikus formában nincs meg véletlenül? Motor csere után vagyok és ezt a típust nem ismerem még és jó lenne ha legalább lenne valami kiindulási pont ha hozzá akarok nyúlni. Jelenleg az Olajcsere is gondot okozna
Óóóóóóóóóóóóóóó!
Miután elindultunk a baleset után,épp sárgára váltott volna a lámpa.Mondom megállni már necces,uccu neki át a sárgán.Furgonos be elém a bal oldali sávból,majd jól satu,mert mégis meg gondolta magát,nem ment át a kereszteződésen!Nem sok kellett volna hogy át segítsem rajta!No onnantól szépen,lassan hazáig!
Kiakarta kerülni a megállóban álló buszt!
Először szerinte én voltam a hibás.
Mondtam neki miért is?Én egyenesen a sávomba haladtam,ő meg sávot váltott!Azt mondta,hogy azért mert a tükörbe nézve,azt látta hogy egy kamion indexel jobbra!Mondtam hogy ez a tényen nem változtat,akár helikopter is lehetett volna a levegőben!Te sávot váltottál,hogy miért,és hogy az meg a kutyát nem érdekli!Mikor ecseteltem neki,hogy hívhatunk rendőrt,de akkor jól meg is basszák,szabálysértésért,akkor elgondolkozott,és elismerte ő a hunyó!Igaz a buszos ráhatása is kellett!Azért sajnálom a srácot,lenullázott egy három éves fókuszt!Úgy totál kár ahogy van!És örülhet,hogy ő megúszta,mivel a szembejövő sávba nem jött senki,és oda eltudtam szedni a MAN elejét!No meg hogy üres voltam,így elég rövid lett a fék út.
Lassan!?
Na de főtábornok uram!
Mire tanítottalak!?
Lassan menjenek azok akiknek Kawasakijuk van!
Húúúúúúúú!Megyek is szájat mosni!
Ja igen eézért is itt kell lenned a kerti hókusz-pókuszon,mert különben többségben lesznek a zöldek!
nincsen egyenlőre doboz de várok