Nem villahíd hanem egy másik kormánycsutka ami nem barkácsolás mert régi le új fel nem kell fúrni-faragni de persze azt gondolsz amit akarsz mert neked szabad
Ja de én is csak onnan, hogy először megnéztem Milkáét majd irány a shox és vettem egy 248f kart ehhez kérdeztem meg a fém platnit milyen kell mert bízok benne h olcsóbban jutok hozzá használtan
Most néztem meg újra mert a shoxban felírták és a katalógusban is csak M3 van nem i s létezik M35,
a xx-hez 248f monorack kar kell arra pedig fém platni csak az M3 van,!
M5 platni van de az a FZ monorack karokhoz jó csak!
Nem szeretnék kötözködni , csak érdeklődöm, hogy a műanyag miért nem jó? Pláne ha sikerül újonnan hozzájutni. Meg ahogy elnéztem a használt 12-16e Ft-os ajánlatokat, onnan csak egy lépés megint csak az új .
(Nekem is volt műanyag platnim, és egy előnye azért mégis csak volt: az E52 féklámpa csatlakozót "könnyen" bele tudtam faragni. )
Ne legyen igazam! - Majd úgy jársz ezzel is,hogy vagy "sose" lesz meg vagy qrva drágán...
Persze MINDENKI azt csinál a motorjával amit akar!
Mi is volt a villahíddal?
Ja,emlékszem VFR ...
Arra olyan platnit rakatsz amilyet csak akarsz,sőt platni nélkül is meglehet oldani,de úgy nekem nem tetszett...
a xx-hez 248f monorack kar kell arra pedig fém platni csak az M3 van,!
M5 platni van de az a FZ monorack karokhoz jó csak!
Nem szeretnék kötözködni , csak érdeklődöm, hogy a műanyag miért nem jó? Pláne ha sikerül újonnan hozzájutni. Meg ahogy elnéztem a használt 12-16e Ft-os ajánlatokat, onnan csak egy lépés megint csak az új .
(Nekem is volt műanyag platnim, és egy előnye azért mégis csak volt: az E52 féklámpa csatlakozót "könnyen" bele tudtam faragni. )
Givi E96 rácsot tudna valaki?
Várok türelemmel!Érted bár meddig!