Nagyon ott van a szeren!
Áldom az eszem,(no meg a gumis ismerőst)hogy az angyal mellett döntöttem!
Nálam majré csík,haza felé elfogyott!
Úgy néz ki a gumi tényleg hosszú élettartamú lesz,mert még mindig elég jól látszódik az "angyalka minta",pedig az pár tized milliméter mély csak!
Egészségetekre!Kár, hogy sietnetek kellett jót dumálgattunk, asszony pajtás is azt mondta milyen aranyosak vagytok
Hamar hazatekertél! Most értem haza én is elvittük a sógor mociját fékolaj cserére.Odafelé kicsit buzisan mentünk még nem érzi a gépet!
Haza felé mikor indultunk elmondtam neki egy-két dolgot mit nézzen kanyarbál stb és sokkal jobb(biztonságos)tempóban nyomtuk!
Genyó voltam mert másik útvonalon hoztam ahol kénytelen volt tenni egy kicsit a kanyarba a gépet de ügyesen megoldotta.
Michelin pilot power 2ct új papucs 1ezer km tett bele és kicsit rámentünk a majrécsík eltüntetésére.
Tyson!
Egyben.épségben itthon!
Köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat nálatok,nagyon kedves kis családod van!
Finom volt az ebéd,és most laktam be a szalámiból is vacsorára!
Folyt. köv. nálunk!
Most néztük időjárást,holnapra felétek tök tuti idő lesz!
Pörköltet tartsd melegen!
De ha gondolod és tudsz egy jó lángosost a környéken,arra is vevők vagyunk!
beszerelési rajz van de nem tudom neki mernék-e állni az alapján
30-41ig találtam árakat!és az jó
No meg sétáltunk máshol is!
És végül egy kép az általad ajánlott útvonalról!
Ja igen!Régen papír nélkül olcsóbbak voltak!Érted ugye mire célzok!?
Áldom az eszem,(no meg a gumis ismerőst)hogy az angyal mellett döntöttem!
Nálam majré csík,haza felé elfogyott!
Úgy néz ki a gumi tényleg hosszú élettartamú lesz,mert még mindig elég jól látszódik az "angyalka minta",pedig az pár tized milliméter mély csak!
Még él a cég?
Remélem!
Mondjuk itt alszotok!
Hamar?Hisz még megálltunk sétálni,kávézni Tapolcán.
Mint ígértem,meg kerestem neked!
Motugard motor-riasztó!
Forgalmazó:
Klassz-97 BT.
1125 Kútvölgyi út 34
Tel:06-1-200-4815
Beszerelő műhely:(én őket hívtam anno)
Boldog Alarm BT.
1183 Zsitva u 18
Tel:06-1-291-2771 vagy 06-20-997-5485
Hamar hazatekertél! Most értem haza én is elvittük a sógor mociját fékolaj cserére.Odafelé kicsit buzisan mentünk még nem érzi a gépet!
Haza felé mikor indultunk elmondtam neki egy-két dolgot mit nézzen kanyarbál stb és sokkal jobb(biztonságos)tempóban nyomtuk!
Genyó voltam mert másik útvonalon hoztam ahol kénytelen volt tenni egy kicsit a kanyarba a gépet de ügyesen megoldotta.
Michelin pilot power 2ct új papucs 1ezer km tett bele és kicsit rámentünk a majrécsík eltüntetésére.
Egyben.épségben itthon!
Köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat nálatok,nagyon kedves kis családod van!
Finom volt az ebéd,és most laktam be a szalámiból is vacsorára!
Folyt. köv. nálunk!
Kicsit fúúúúúúúúúúúúú a szél,de az nem lényeg!
07.00-kor indulás!
bár a főző versenyt nem ezzel nyertem csak nem tudtam, hogy a vörös lóbabot szeretitek-e mert azzal szoktam még megbolondítani
Gondolom apait-anyait bele adtál!
de a pöri fini lesz meglátod
Pörköltet tartsd melegen!
De ha gondolod és tudsz egy jó lángosost a környéken,arra is vevők vagyunk!