Tisztelt XX-fórum!
Május 20-án Pünkösd hétfőn XX-ekkel meglátogatjuk Szilvásváradot
kb.12-13óra között itatunk-láb nyújtunk a mol kúton, onnan hlaci étterem,hogy ne csak a motorok lakomázzanak.Nyitott élő fórum
helyesírási hiba nélkül!Remélhetőleg az időkép nem változik és marad az előrejelzett jó idő! Akinek van kedve csatlakozni szívesen látjuk!
koszi szepen....az az igazi hogy itt erre felenk nem nagyon talalsz meg honda kepviseletnel sem, igazi szakit...de utanna erdeklodom mi az eljaras
koszonom
Hogy milyen és mennyi azt nem írja a "nagykönyv"!
Szerintem hívj fel egy Honda motorkereskedést és blinkre meg mondják neked!
Egyre nagyon vigyázz!A kapott adat teljesen üres ,"száraz"lengéscsillapítóra vonatkozik!
De én a helyedben inkább elvinném egy szerelőhöz aki úgy isten igazából ért hozzá,és szét is szedi darabokra.
Valószínűleg nem véletlenül lett szimeringes,és tele lesz "szeméttel"a belseje!
igen,de eggyik lengescsillapitom olajas nagyon es tuti hogy szimering lessz...mondjuk azt mar meg is rendeltem...de olaj milyen jar bele es mennyi?ezt nem nagyon talalom
kosz
Sziasztok,
kerdezni szeretnem hogy valaki cserelt-e xx-nek elso lengescsillapito olajat meg szimeringet es ha igen akkor milyen olaj jar es szimering meret?
koszonom elore is
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
meg se mondat hogy meg jött
jóóóóóóóóóóóóóvan
neked ennyit jelent a testüülllet
:)))))
na jó a cucc vigyázz rá
majd meg kukkantom
csá
Május 20-án Pünkösd hétfőn XX-ekkel meglátogatjuk Szilvásváradot
kb.12-13óra között itatunk-láb nyújtunk a mol kúton, onnan hlaci étterem,hogy ne csak a motorok lakomázzanak.Nyitott élő fórum
helyesírási hiba nélkül!Remélhetőleg az időkép nem változik és marad az előrejelzett jó idő! Akinek van kedve csatlakozni szívesen látjuk!