Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről beszélek, ez hiányzik nekem
Dehogy nem!

Vagy megeszem vagy nem!
Neked nem!
Lehet válogatni?
Én meg majd tudom, mit kapsz enni
Nana, Rossi nagy szerelmem volt, de el kell ismerni,a képen látható fiatalember sokkal sármosabb... De akkor is az apám
Én egy öregembert látok,aki meditál egy motornál - tiszta Rossi (csak Ő leguggol)
Fiveurban hozzászólását kiegészítvén, felhívom minden KEDVES, őrült motoros figyelmét, hogy nagyon fontos mindenki jelenléte (csak a KEDVESEKÉ), mivel valami készül... Bejelentés? meglepetés? sztárvendég? Mindhárom? Ki mit akar, válasszatok...
Május, nem április... Egyébként kifejezett kérésem volt, hogy legyen egy mocis összeröff, mert 3 éve mindenből kimaradok...
Apa, a bálna az egy erős, hatalmas állat aki bár motorozni nem tud, mégis mindenki csodálja
Na, látod Milka bá? Április 7-én találkozunk. Viszem ujdonsült férjecskémet is, akivel Nektek köszönhetően egy fantasztikus esküvőnk volt! (három évvel ezelőtt).
Mivel pont 2 hónap mulva lesz, ezért felhívom mindenki figyelmét, hogy május 7.-én Szegeden várom a motoros barátokat és ellenségeket egy kajára!
Te is nekünk!
De akkor ha haza jössz,mért nem látogatsz meg?
Kislányom ne tetézd!
Egen? Jossz utanunk? Ennyire hianyzunk?
Naneeeeeeeeee!

Egzebkent a vas mogott bal oladtl latok egz balnat... Erdekes, hogy vannak labai... Apa, nem tudod, ki lehet az?
Jajj Milka, de hianyoztok! Itt meg lehet elni, de nincs ekezet a gepen es az ido is foscsi az edes, draga Hondacskak oromkodesehez...
Ez így van!
Ez van sajnos!
Nem az én hibám,vagy szégyenem,hogy becsületes munkából nem tudunk megélni ebbe az országba!
Egyenlőre csak annyit mondhatok nyugat felé!
De semmit se akarok elkiabálni!Meg előtte nagyon sok dolgot le kell zárni,el kell intézni!Többek között a vasat eladni!
Én is rajta vagyok
Merre indulnál?
Nem csodálom,hogy eleged lett...
Hátha valakit érdekel!
Külföldre menés miatt sürgősen eladó lett a vasam!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Lehet már mindenki látta, de azért http://youtu.be/WBva2g3evGk kis "politika".[/L]