Max hétvégére tudunk menni!
ami egy,esetleg két északát jelenthet!Hogy gyerekkel,vagy csak ketten az asszonyal,azt még nem tudom!De idöben jelezni fogom,mint az idöpontot is!
"Szállás áraink 2700-3500 Ft/fő/éj (+ idegenforgalmi adó) között alakulnak, a létszámtól és az eltöltött vendégéjszakák számától függően. Ideális pihenési lehetőség max. 2x7 fő részére télen, nyáron. A szállás időtartama alatt vendégeinknek 10% engedményt biztosítunk a szilvásváradi Fenyő Vendéglőben.
Üdülési csekket is elfogadunk! "
Megnéztem a honlapot!
Nekem bejön!Most(holnap hajnalban)elmegyek egy kicsit nyugateuropát nézelödni,de ha vissza jöttem,akkor mindenféle képpen meglátogatlak!
Kérdés:Szállás van,és ha van milyen áron?erre vonatkozoan nem találtam infot!
Szia!
A nagyobb teljesítményű és gyorsabb motorokon a ZR jelzést szokták használni...ami 240 km/ h feletti értékre jó
Az M az csak 130-ig megfelelő.
Pontosabban ....
H- 240Km/ h-ig
V- 240Km/ h
W-270Km/h
Y- 300Km/ h
A motorokon ( motorgumikon) mondom álltalában a ZR jelzést használják....ami XX-re már jó
A szám mellette 1-től 3 jegyű számig terjed....az a súlyindexet - a gumiabroncs maximális terhelését mutatja..De ezzel ne foglalkozz ..Ami Zr jelzéssel van ellátva az már általában nagy ,nehéz vasakhoz van tervezve
Köszönöm a gyorsaságod Milka!
Jövök Neked egy fagyival.
Szilvásvárad, Szalajka-völgy FEnyő étterem. KEresd az újdonsül XX-est, és csak annyit mondj, hogy Milka keres.
Sőt ha erre van kedvetek túrázni tisztelt segítőkész fórumozók, akkor 10% kedvezményt biztosítok Nektek az étteremben. www.fenyovendeglo.hu
EZ itt a reklám helye is lehet.
Elsö:120/70ZR 17(58W) vagy 120/70ZR 17M
Hátso:180/70ZR 17(73w) vagy 180/70ZR 17M
A sebesség indexet a zárojeles szám/betü kombináco jelenti!Hogy ez milyen sebességet takar,azt fejböl nem tudom,de nézz utánna a neten!Mondjuk a gumidoki-nál!Ott biztosan megtalálod!
Köszönöm Uraim a gyors válaszokat, megtartom a tanácsotokat.
De mégis? Milyen legyen annak a guminak a sebességindexe? Csak van olyan, ami a XX-re jó?
A méret OK, de a sebességindex mégse mind1?
Ja igen!
Én a Metzellerel megégettem magam!
Pontosabban pályán sikerült elmelegitteni,és kanyarban leért a vállam!
Most az uj kétkomponensü road-attac-ot tettem fel!Egyenlöre jol vizsgázik!
A gyári méreteken ne variálj!
Én probáltam,és nem volt jo!
Szélesebb hátsoval,nagyobb sebességnél(200-felett) bekigyozott!
Sebességindexet megtalálod a gumin!
Sziasztok!
Ismét segítségetekre van szükségem.
XXre milyen méretű gumi a legjobb? Ezeknek a gumiknak mekkora a sebességindexe erre a vasra? Jelenleg 120/70 és 180/55 Metzeller van rajta. Ezzel vettem, és lassan gondolkozni kell új vásárláson.
Köszi előre is.
Nekem nincs hátso dobozom,ezért nincs hátso platnim!
okok:Akármilyet is veszel,hosszutávon nem fogja birni,hogy nekidölnek!Nehezebb felszálni,föleg a hátso utasnak!Ha megpakolod hohetetlen mod megváltoztatja a motor menetdinamikáját(rossz irányba)!Nagyobb sebességnél(180-felett),képes koválygásra késztetni a vasat(föleg egy személyel)!És szerintem nem fér bele annyi,mint az oldalsokba(bár nekem azokbol a legnagyobb van).
Tetszik, de hátsó dobozt hogy fogatod rá? Nekem csak hátsó dobozhoz kellene, de olyan, ami masszív, és amibe kapaszkodni is lehet.
Amúgy mennyiért adod?
Apropó!
A Miso motorját nem vettem meg, úgyhogy a tankbőr is nála van még.
Viszont a 2004-es LImited már a garázsban van.
NEmértem, hogy eddig miért nem MOTORT vettem. Volt már Yamahám, Suzukim, de most van MOTOROM!
Köszönöm mindenkinek a tanácsot és a segíteségeket.
ami egy,esetleg két északát jelenthet!Hogy gyerekkel,vagy csak ketten az asszonyal,azt még nem tudom!De idöben jelezni fogom,mint az idöpontot is!