A szalonban 16e-mondtak tavasszal. Ha kipostázzák, akkor is megállna 11 alatt. Persze ha tré ez a cucc nyilván nem veszem meg. Csak a legjobbat kaphatja meg a drágám... Elvégre kell a fiamnak, és addig még van 12 éve nálam.
Pontosan!
Én kb. 10-éve Olaszbol hoztam lámpákat!
Bemehettem az üzembe,és elámultam!Jöttek le szépen futoszalagon a pilácsok,majd egy Y-elágazás után,az egyik Hella dobozba került,a másik meg noném dobozba!No ennyit a nagy Hellárol!
Amúgy a gyári se sokkal drágább!
Plusz én már hallottam olyat hogy az olajszűrőket is 1 helyen gyártják, utána kerül rá más-más márkanév. Lehet ezekkel is így van!
sZÉP JÓNAPOT MINDENKINEK! HITELÁTVÁLLALÁSSAL Eladó egy 2005 novembrei XX. 28000km van benne. A megszűnt munkahely miatt 3 hónappal elvagyok maradva,és ezért kell megválnom tőle. Vagy jövő hét vasárnap viszi a BANK, és akkor kb 2 misit kell egy olyan motorért fizetnem, ami már nem az enyém. Ha valakit érdekel itt is megtalál. Köszönöm szépen előre is mindenkinek. Mély tisztelettel: Pölöskei Zsolt. Nagyon nem szeretnék megválni tőle,de ha nincs más akkor inkább eladnám mint a Bank vigye.
Én kb. 10-éve Olaszbol hoztam lámpákat!
Bemehettem az üzembe,és elámultam!Jöttek le szépen futoszalagon a pilácsok,majd egy Y-elágazás után,az egyik Hella dobozba került,a másik meg noném dobozba!No ennyit a nagy Hellárol!
Ma már minden Kinai!Ami nem Kinai az utángyártott!
Plusz én már hallottam olyat hogy az olajszűrőket is 1 helyen gyártják, utána kerül rá más-más márkanév. Lehet ezekkel is így van!
Én még csak olajszűrővel taliztam de ez sem lehet rosszabb bármi másnál sem. Szerintem!
Valaki ismeri ezt a márkát?
PROBÁLOK GOMBOT VARNI
http://youtu.be/IE_WKmnnho0