Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ..ha lehet beleszólnom...
Csak annyit tennék hozzá, hogy addig míg banki hitel van rajta addig a motort nem tudja eladni....
Vagyis, hogy el tudja ...csak az új tulaj nem tudja átíratni...Ugyanis...addig míg a motoron van egy fillér hitel is addig a banknak az elidegenítési ( tilalma)joga rajta van...anélkül meg nem írják át ..Levenni róla meg csak akkor lehet ha a bank ad egy igazolást hogy a járművet már hitel nem terheli...Vagyis magyarul ...
A motor a tied ..te vetted a te neveden van .....de addig el nem tudod adni míg hitel van rajta csak hitelátvállalással
Mert gondolom van rajta egy halom árfolyam bukta is...(ha CHF-es a hiteled)
Ma reggel felhívtam a bankot, és azt mondták, kb. 2.7 milláért kéne eladni a mocit. Ott helybe majdnem összeestem. 800000.ért kb elviszik és fizessek ki nekik 2milliót? Na ez faint.
Jó reggelt mindenkinek.
Értem én!
De ennél azért többet kéne kicsikarni belöle!Legalábbis jo lenne!Szerintem SOS-be olyan 1,2-milláért gyorsan elvinnék!
De azóta van egy gyönyörű Busa-d
Nem akarom odaadni ennyiért,de ugye a Bank at Bank. Ebbe nincs beleszólás.
Csak fizetős...
800.000-ért én is megveszem!
Azért ennyiért ne add oda!
Neten nincs eurotax elérhetőség!
Adnak hosszabb futamidőt?
2005 Novemberi és 27959 km van benne. Igen egyébként ezt mondtam az ürgének én is, hogy már megvan az a "kereskedő" aki elviszi ad érte kb 800000 ft-ot és a többit pedig egybe vagy egy éves futamidőre ki lehet pengetni. Eurotax árat hol tudok nézni? Mert amit beütöttem keresőbe az nem ér semmit.
Egy ötlet!
Probáld meg ár alatt eladni!Annyiért,amennyivel a banknak tartozol(tökerész,kamat,stb)!Bonto,valami!Igy legalább nullával kiszálhatsz a vasbol,és nem lessz még ujabb adosságod!
Egyébként mikori a vasad,mennyi kilcsi van benne?
igen!
Persze megnézik az eurotaxot,elis indul onnan a licit,csak nem felfelé,hanem lefelé!És majd sogor,koma,jobarát,stb.jol elvisi ki kiáltási ár alatt!Sajna tudom hogy megy ez,voltam már ilyenen!Elöre le van zsirozva a dolog!A banknak nem érdeke,hogy normál áron menjen el a vas!Söt!Valszeg egy belsö,benfektes emberke,már akkor szemet vet rá,mikor töled elviszik!A többit gondohatod!Ja és az összes járulékos költséget is(elszállittás,tárolás,árverés,stb)rád verik utolag!Gondolom most jol "felviditottalak"!De ez van!
Ja egyszer sem ültem a mocin!
Én 3 éve fizetem a különbséget,( eladás-Bank) jövőre jár le!
Először is üdv mindenkinek. NEKEM AZT MONDTA A MANUS AKI JÖTT A BANKTÓL, HOGY EUROTAX ÁRAT NÉZNEK. Állítólag! Én se akarom ezt elhinni,és nagyon a szerződéshez se értek, főleg az apróbetűs részek. Ha Eurotax-ot néznek akkor se könnyebb a dolgom mert még 3-400000 ft-om bánná. De ha a 28-at nem tudom minden hónapba kifizetni miből fizetném ki a többit. Úgyhogy most egy kissé magam alatt vagyok. Pedig ez volt életem egyik vágya.
Hali Laci!

Először a GSR 600 nál kerestelek de jutott fejembe hogy a jövő az XX Mégegyszer sok sikert hozzá.
Várom a "közös" képeteket

Üdv:egy"Zizzent"
Szia, mar azokat is eladtam tavaly.
Szia!

Milyen kéményed van eladó XX-re?
Tudnál róla fotót és árat küldeni?
Köszi
hoczalaszlo@freemail.hu
de gondolom ö se csinálja ingyé!
igy is megéri?
Szeva.

Egyik ismerősöm ezzel is foglalkozik, hoz be motorokat. Ő belgából hordja, mert ott kevesebb macera van. A forgalombahelyezés is nagyon gyorsan megy neki. Amint haza ér rá 2 hétre már rendszámmal, műszakival pörgeti a gépekbe a kilométereket. Már amelyik éppen aktuális neki.

Ha szeretnél vele beszélni. Itt tudsz neki üzenni, vagy ha nem válaszol akkor tudok telszámot is adni.
Hát...sajnos a magyarországi" hivatalos ügyintézéstől" ( bürokrácia) félek én is... Bár időm most még egy pár hétig van...de kérdés, hogy mint magánember akinek nincs kitaposott útja ennek a lebonyolítására...MENNYI IDŐBE ÉS UTÁNAJÁRÁSBA TELNE?
Habár a kinti árak még mindig sokkal jobbak......!
Én is gondolkodtam rajta!
de utánna jártam,és nekem tul macerésnak tünt a dolog!
Azt az idöt,(kiutazás,behozatal,kint keresgélés,magyar honba forgaloba helyezés,stb)munkával töltöm,szerintem jobban jövök ki!
Meg aztán ha nincs ismerös a megfelelő helyeken,akkor rohangálsz asztaltol-asztalig!Mert ugye tudjuk milyen a Magyar ügyintézés!