Sziasztok!
Tudja -e valaki , hogy most jelenleg.....( mert állítólag valami változott) a külföldről behozott motor forgalomba helyezésének menetét ...esetleg az árakat is , mi mennyibe kerülne!
Gondolkodok behozott motoron is!
Értem!
Igy azt tudom mondani,reménytelen!Legalábbis nekem ötletem sincs!
Ha lenne rajta casco,akkor lehetett volna okoskodni!De igy egyszerüen nincs ötletem!
Sajna kb. annyit ér a vasad,mint amennyi hitel van rajta!Ráadásul ha a bank viszi el,akkor általában a piaci érték feléért értékesiti(mivel neki szinte mindegy mennyiért viszik el),majd a fenmarado összeget még rajtad követeli!Persze kamatos kamattal!
Sajnos tavaly decemberben már volt egy plusz tőkésítés mert a melóhiány miatt már 3 hónapot összeszedtem.Mivel nincs rajta biztosítás meg Casco se így a trükk elmarad. Mivel a mocit akkor vettem amikor még biztosnak tűnő állásom volt,bele se mertem gondolni,hogy ez megtörténik majd velem. Sajnos az apóséknál élünk,se kutyám se macskám így nem tudok eladni semmit. Még a horgászcuccom se kell senkinek. Levelet se kaptam tőlük.
Több megoldás is van!
De mivel nem ismerem az anyagi helyzeted(és nem is tartozik rám),igy csak általánosságokban lehet beszélni,tanácsot adni!
Elösször is lehet kérni "hitel átütemezést",esetleg valami mást eladni,stb.Aztán van olyan megoldás,amit nem bir el a forum,de sokan csinálják!régi bevált trükk!
De szerintem ha pontos,és biztos tanácsot szeretnél,azt attool a banktol,hitel intézettöl keéne kérdezned,akiknél van a hiteled!Ök biztosan tudnal megoldást ajánlani.Aztán hogy az a megoldás,jo neked,vagy se,az egy másik kérdés!
Viszont mielött jöttek foglani,gondolom küldözgettek leveleket,felszolitást,stb.Akkor még ,elegébe sokkal több mindent lehetett volna tenni!Nem?
Sziasztok! Van valakinek olyan ismerőse aki jogi tanácsot tudna adni? Sajnos 3 hónapja nem tudtam fizetni az XX részletét,és pénteken megjelentek az XYbanktól. 14.-éig kaptam haladékot. Tud-e valaki okos tanácsot adni? Tudom fizessem ki az elmaradt részletet. A melóm most szünt meg. Másfél hónapot melóztam a PHILIPS-nél. Tömeges létszámleépítés. .
Szia!
Milyen konzolod van, milyen dobozzal és hányliteres?
A legfontosabb mennyit, kérsz érte?
Tudnál fotót küldeni felszerelt állapotban?
bapinter@t-online.hu
kösz.
Akkor már nem. Csak jövő hét szombat-vasárnap érek rá. Sebaj! Majd kitalálok valami jó kis túrát! ZoliCBR invitált egy kis bükk/mátra kanyarra. Végiggondolom és egyeztetek majd vele.
Tudja -e valaki , hogy most jelenleg.....( mert állítólag valami változott) a külföldről behozott motor forgalomba helyezésének menetét ...esetleg az árakat is , mi mennyibe kerülne!
Gondolkodok behozott motoron is!