Nem nem!
Nem szabo!Beüttötem Googleba,és kidobott jo pár helyet!Egyet kiválasztottam(valahol a VII.-ker ben volt),és nem csalodtam!Hibátla,gyors(másnap mehettem érte) munkát végeztek!
A vita szot lehet rosszul használtam!
Inkább azt mondanám akkor,hogy már nem szivesen mondok elent senkinek,igy nem adok támadási felületet!
A tempo tényleg nem volt nagy!
bár ha agyon ütnének se tudnám megmondani pontosan mennyivel mentem!Talán olyan 40-50-nel!?De a közuti az nagyobb sebességnél történt!egyáébként honnan tudod hol dobtam el a vasat?Ha jol emlékszem nem voltál ott!
Nem volt szó vitáról! De elég jól ismerem azt a kanyart, éshát ha a sóderágyig se csusztál akkor azért nem volt olyan nagy a tempó. Meghát valjuk be öszintén, hogy egy bőrruha mindig jobban illeszkedik, összetart, és ezáltal sokkal jobban is véd!
Szerintem is jó a textil, de azt ugye azért tudni illik, hogy a textil esés után már semmit sem véd, de a bőr, ha nem nyaltál akkorát akkor kis tisztítás és jöhet a következő.
Nekem textíl van, estem már benne, de bajom nem lett, csak a pénztárcám látta kárát. Jah és ugye én hosszútávon meg pusztulnék bőrben.
A soderágyig csak a motor jutott el!
Én az aszfalton csusztam!De utánna jövö évben,közuton fikáztam aszfalton!
De biztos igazad van!Távol áljék tölem hogy vitatkozzam!Csak simán leirtam én mit tapsztaltam,illertve másoktol milyen tapsztalatot hallottam!
Én évekig Cordurába nyomtam,de már két éve full bör!
Cordura:könnyebb,jobban szellözik,vizálobb,menetszél mozgatja rajtad!
Bör:nehezebb,menetszél nem rángatja,esöben átázik.
Börbe még nem fikáztam,igy ezt a részét nemtudom,de azt mondják jobban véd!
Cordurában kétszer sikerült(egysze pályán),hibátlanul védett!
Szerintem mind kettö jo,ugyanazon esés mellett!Köztudott hogy nagyobb sebességnél(150-felett),szinte mindegy milyen ruha van rajtad(ha csak nincs hely kicsuszni a nagy sebességet),mert a motorosok a nagy,hirtelen keletkezö lassulástol szoktak meghalni(leszakadnak,sérülnek a belsö szervek)!Talán itt az ár,illetve a kényelem,amit megfontolni,latolgatni kell!
Szép napot!
Én cordurában járok, mivel a robogómhoz azt vettem. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Pályára nem megyek, és a "nyugodt" tempómhoz elég is.
Az iránt érdeklődnék Aki XX-el jár milyen ruhában teszi.? gondolkodtam bőr ruhában,de egy sport túra mocihoz nem illik jobban egy textil-cordura? Remélem nem néztek hülyének eme kérdés felvetése miatt.
Én anno rosszul csináltam, mert előbb a mocit vettem utána a ruhát ami megvallva az igazat a volt főnököm textil-cordurája volt.
Megnézek ma egy kár helyet, remélem.