Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmutatom, de Te már túlbuzgó voltál és már megmutattad............többször.

Nagyon király amúgy, már több éve ezzel szemezgettem, de most kihagyhatatlan ajánlatot kaptam.
A gumit nem én veszem! A szponzorom állja!
Majd megmutatod? Mert ha Te is, akkor én is!
Tudok jó áron targonca slick et, csak pár kört mentek vele egy verseny raktárban. Ha érdekel csak szólj, jár hozzá 1 kulcs is, francia-kulcs.

Megjött a GIVI tanktáskám.
Naná! Meg is szoktam füstölni!

Előtte gumimelegítő is játszik gondolom.
Ezzel nem lehet! Kockás slik-et dobtam fel rá!
De dönts vele rendesen..nemám kockás lesz a közepe!
...hogy rendesen tapadjon a targonca gumija!
Kellemes meleg aszfaltot.
Szépet biza!
szép estét mindnyájatoknak!
Azt nem az univerzálisra mondják?
Ezt hivom én "kombinátfogo effektusnak".
Mindenre jo,oszt még se jo semmire!
Szevasztok.

Na, olvasgattam és állítólag van már olyan bőrruci ami nem bőr hanem cordura. Egy mutáns motoros ruha. Melegben nem fősz meg, hidegben melegen tart és esés után csak lesöpröd a vért meg a koszt és kész a további utakra. Na, de ruhát azt nem találtam.
persze hogy lehet bele vau!
főleg ha ilyen jól összerakott,megindokolt mondandód van!
de amugy is lehet.......
Én is bele vau-vau ha lehet...

Én is cordurában nyomtam az ipart 10 évig. Tavaly télen megvettem életem első bőrruciját. Mivel gyanítottam hogy a cordura azért olyan r@hadt meleg mert fekete, világosabb színt vettem, kék-fehéret. Egy nagyon picit melegebb mint a cordura, bár sok összehasonlítási alapom nincs mert a cordura idén asszem egyszer volt rajtam. Pedig túl vagyok egy spanyol túrán, és pár itthoni kilóméteren is. Eddig kb 9 ezer az idei gurulásösszeg. A cordurát csakis hideg időben veszem majd fel, mert a bőr igencsak hűs volt hazafelé reggel negyed hétkor a szlovén hegyek között. Esőruha mindig nálam van, úgyhogy az sem gond. Egyre figyeljetek a bőrnél: HELYES MÉRETVÁLASZTÁS!Illetve a megfelelő fazon. Mindenhol addig érjen ameddig kell, és álljon jól rajtad, akkor tényleg jó. Sokat kellett nekem is keresgélni, legalább 10 ruhát próbáltam mindenfélét. Végül a Berik lett, de abból is egyik 52-es sehogy sem állt, mindenfelé vágott, a másik típus (az is Berik) pedig tökéletes lett. Nem mindegy a fazon sem! Legalább egy méretnyit nyúlik. Amikor az enyémet vettem, igencsak nehezemre esett a légzés, mindenhol szorított, iszonyat kényelmetlen volt. Ez tart is kb 1-2000 km-ig. Ha naponta használod, sokat töröd, fel-leveszed, stb hamarabb rádalakul. Nekem eddig bejött. Cordura csak hidegben. Most nem vert pirosra a karom a cordura kabát ujja a szélben mire hazaértem A plusz védelemről már nem is akarok szólni. Értem én a protektorokat a cordurában, de szerintem a legtöbb simán elfordul a testeden mikor éppen kellene. A bőrkabit nehéz lenne megmozdítani mondjuk a könyökömön.... A bőr cucc alá pedig mindenki vegyen aláöltözőt! Nekem sincs még, de már nagyon kéne...
nos én léptem!
további szép estét mindnyájatoknak!
Nem merek hangosabbat írni ide!
de a wrümm-wrümm-nél azért hangosabb lesz!
De legalább hamarosan Wrümmm wrümmmm.............
biztosra mentem!
eltört mind a 27!