Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem!
No ez megint fel vet pár kérést!
-mikori lenne a vas(mert ugye évjárat függö mennyi lo szorult belé papiron),no meg mint iertam hol laksz,ja meg mennyi idös vagy,milyen a bonus besorolásod!
de nálam igy néz ki:Kötelezö egy évre egyösszegben befizetve 6300Ft (bonus 8),sulyadó(loeröado)24.000Ft/év
450.000 km na az nem kevés.
Amúgy egy 1998 ast 450000 km néztem ki pesten
Elnézést én nem a tankolásról és a kopó alkatrészekre gondoltam mert az mind a két motornál van.
Engemet az érdekelne hogy az állambácsi felé mennyi adót kellene fizetni+ mennyi a biztosítás.,
"És arra lennék kiváncsi mennyi lenne az xx fentartási költsége 1 évben2
Ez igy egy kicsit tég!Nem?Ez körülbelül ezer,meg egy dologtol függ!
Például:mennyi kilométert mész,mennyivel,hogy használod,milyen minöségü alkatrészt teszel bele,hol laksz(kötelezö,sulyado miatt),mit tankolsz,stb.stb.stb.
Igy a kérdésedre nem lehet mégcsak megközelittö választ se adni!
Sziasztok
Egy 1100 xx és egy 1200 Bandita között vacillálok.
És arra lennék kiváncsi mennyi lenne az xx fentartási költsége 1 évben ezzel sajnos nem vagyok tisztában.
ha tudtok kérlek segítsetek.
előre is köszönöm
szomorú történet.....
örülünk,hogy nektek nem lett komolyabb bajotok!
Mindenkinek jó éjt!
Csá!

Ment a mail! Örülök ,hogy egyben!

Jó Reggelt!
Sziasztok!

Matricát keresek az XX-re, mert egy ismerősöm eldőlt vele állóhelyben, és lett rajta pár apró karcolás oldalt. De az ideg attól bennem volt, bár nagyon felületi, de zavarnak a karcok, és szeretném eltüntetni, nem nagy a felület, de egy normális ízléses matricára ogndoltam, mert csak az idom karcolódott, kormány dob, nem, meg a lábtartó koptató eltört, de az sem nagy baj, csak ha lehet eltüntetném matricával, és ha lenne valaki aki nagyon jó helyet tud, ahol esetleg egyedieket is csinálnak, akkor ternnék rá.

Előre is köszi

Mindenkinek szép, esőmentes napot
HÁLA AZ ÉGNEK!
hogy megusztad!
gyors felépülést mind2tök nek!
Köszi hogy gondoltatok rám. Nagyjábó minden rendben sokat fogot a ruha. csak a jobb vállam fájdalom. abban az szar poros kanyarban elcsúsztunk még sikerült vissza is fogni a gépet aztán megint elkezdett csúszni és szerencsére a szemben jövő kiskamion, megált mert látta hogy baj van és csak az orrára oda kenődtünk.
na de minden renben a vasat ki lehet egyenesíteni. További szép napot mindenkinek. Üdv Lucian
Szia Atix83,
Figyu teleszkópjaid megvannak? Meg a teleszkóp mögötti hűtő
1998as xx hez kellene. Meg fényszóró, meg elsőidom meg jobb oldalidom... majd küldenél netán egy árlistát. luciolteanu@gmail.com
Udv Lucian
Szia!

Sok bontott cuccom van a motorhoz....tárcsa is! De tudni kellene melyik évjárathoz kell!
A hondánál 90 ezer+ áfa...
Ha érdekel hivj! Számom az adatlapon!
Szevasztok.
A ceglédi ts integral.honda szervizbe fékbetét akció van.
Szerencse! A gépet könnyebb összerakni, a lényeg, hogy nektek nem lett bajotok!
Sziasztok!
Egy barátom kérésére regisztráltam és tennék fel egy kérdést.
Ő CBR 1100 xx tulaj, de egy jó ideig nem tud netezni ezért engem kért meg.
Szóval első féktárcsa párra lenne szűksége, de az új (gondolom ti jobban tudjátok) iszonyat drága, legalább is jelen anyagi helyzetében.
Esetleg valami olcsóbb beszerzési forrást tud valaki?
(használt, de még jó, bontó, stb.)
Előre is köszönöm.
Ja... miskolci a srác.
Üdv: Tomi
Szia Five!
Utólagosan is Boldog Szülinapot! Még ha személyesen nem is tudtam gratulálni, akkor így neten.
Jó az a tankbőr! ...talán lefedi a Szuzuki jelet...igy már könnyebb lesz felülni...
Szerncsétek volt akkor, hál' Isten.
Helló Herci!
Segíítenél? Hova tudod szerelni a Five tükrét, hogy lássa hátulról azt a matricát, mikor olyan nagy a lámpa? ...meg nagy a távolság..., persze egy jó távcsővel...
Sajnálnám is megfúrni az idomot..., meg amúgy is rosszul mutatna egy szuzi tükör a Hondán...
Hát nem javaslom!
Mutasd meg neki elindulás előtt, vagy küldj neki képet!
, , ,
Üdv Srácok, és lányok

Ma sikerült elfeküdjek sajnos az xx-el, de hála rendeben vagyunk mind ketten...

Majd linkelek képeket is holnap.
Jó éjt mindenkine és balesetmentes km.
Szép napot!

Áttolnám én, de nem bírom el, majd lion intézi, köszönjük a segítséget!