Nekem MRA állithato van!250-ig nem kell hasalnom!Ja igen 187-magas vagyok!http://www.bikeparts.hu/index....
a lánckeréken én nem változtatnék!Elég sokat dolgoztak ezen mérnök emberek,hogy optimális legyen!
Esőmentes napot mindenkinek!Segítségeteket szeretném kérni hogy MRA-túra vagy PUIG búbos plexi a jobb választás 182cmvagyok és ha a gyári 17-es lánckereket 16-ra cserélem a hátsót nem változtatva észrevehető-e a változás,mennyivel emelkedik kb. a fordulatszám?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Egyébként ha nagyon berágok, akkor holnap elmegyek egy extrém túrára! Csak ne essen az eső, ne fújjon a szél és süssön a nap, valamint min 25 fok legyen...
a lánckeréken én nem változtatnék!Elég sokat dolgoztak ezen mérnök emberek,hogy optimális legyen!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nagyon Sajnálom, inkább kihagyom a motorcsonakozást vasárnap...
bocsi de ugy nézz ki, hogy az időjárás közbe szolt!
laposról írok és nehézkes. Most mást akartam irni,de több hiba volt benne mint amennyivel ezt elmondjam.
Vigyázz azért magadra és vedd is fel.
De vigyázz magadra nehogy TÚL tapadjon a gumi.
Személy szerint a kifli zacsira gondoltam, de a tiéd már modern nagyszabású terv.
De ahogy te mondod úgy is jó, csak nem tól tartós.
időjárás az lesz ! Vasárnap meg motorcsónak versenyt szervezek , belépés csak fanatikusoknak címmel.
23.-án este Hring?