Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a tipptyet!
Nem problémás a sz.fehérvár,csak korrektek legyenek.
A vicc sem rossz!
Atix! Kaptam egy tippet az ügyeddel kapcsolatban! Írasd meg a Blikkben! Millióan olvassák, szennylap, gyorsan terjed, és lehet, hogy még pénzt is kapsz érte! Egy próbát megér, nem?
Mi az, hosszú, fekete és jól áll a cigányon?

Féknyom!
Hiába no! Válság ide vagy oda a motorosok sokan vannak, és sorba kell állni mindegyik szerviznél!
Én Dunaújvárosba szoktam vinni, de a Székesfehérváriak is megbízhatónak tűntek. Nekem megér annyit, hogy lássam mit csinálnak a motorral, valamint készségesen válaszolnak e-mail-re, telefonra, személyesen meg nagyon kedvesek velem. Tudom pestit keresel, de lehet megér egy utat akármelyik.
Sziasztok!
Elérkezett a 24.000-es szervíz ideje.Tudtok pesten megbízható márka szervizt?
Csalódtam az általam "használtban",és máshová vinném a kicsikét.
Egy párnak írtam e-mailt,hogy érdeklődjek az árakról,szervíz időről stb.és van amelyik nem is reagált.Biztos tele vannak melóval.
HM?
köszike!

szép napot mindenkinek!
Jó reggelt!
Jó reggelt!
Miért félnek az 1.B osztályban a kis Lakatos Rodrigótól az
osztálytársai?

Mert az apukája a 8.a-ba jár...
Adjon az Isten!

Látom mi egy csónakban evezünk!
húúú sajnálom, no én ilyet nem szeretnék, még hasonlót sem megélni.

Médiához nem lehet menni? Persze nem értek hozzá
Hali!

Olvastam a történetet.
Sajnos abszurdisztánban élünk, és 2 lehetőséged van, hogy a jövőben ne történhessen veled hasonló.

1. magyarosítasz kolompárra vagy kalányosra,... a többit tudod!
Garantáltan bekerülsz a védett állatok sorába!

2. a nemesebb részedből felajánlasz -1-2-cm-t, (nem a fityma szűkület miatt), és mire felocsúdsz a srác ütéséből máris 3-db új motor vár a parkolóban!

Szebb jövőt!
Sziasztok! Van egy eladó XX-em, de 2 hete pechemre a szervizben eldőlt a motorom és elrepedt a fejidoma:-( Keresek egy törésmentes, lehetőleg fekete fejidomot (2002-es évjárat). Ha valaki épp ilyen bringát szeretne venni keressen bátran! Vadi új gumik, lánc, lánckerék, fékbetétet, friss műszaki vizsga, stb.
Nekem már megvolt a motorcsónak verseny szombaton. Hoztam haza a motort Fehérvárról, és versenyeztem a térdig érő vízben az autósokkal... sajna csak erős utolsó voltam.
Nos kedves VFR750 kolléga! Hogy sikerült a motorcsónak versenyed? A körülmények pont ideálisak voltak hozzá!
Legális pénzbehajtásnak számíthat ha kötnél rá egy biztosítást és eltörnéd minden csontját?
Jóóóó napot Mindenkinek!
Sziasztok Urak˘! Kedves Atix együtt érzek veled nekem tartozik egy volt haverom másfél miloval kb 4 éve az anyja alezredes a teve utcába és nem merek vele semmit csinálni mert egyszer volt egy autó lopásos mizériánk vele és az anyja a saját kollégáit elvitette kényszer vallatás miatt tehát ebből mi a tanulság;?széllel szemben nem lehet pisálni
Van már nekem is motorom. Talán 6000 kilométert is menni fog majd.