Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emberek!
Ha valakit érdekelhet! Vettem egy hátsó sárvédőt. De mivel én nem járok utcai gurigákkal és a slicktől meg nem fér fel, igy áruba bocsájtanám. Láncvédős, konzolos, fekete, müanyag.
15 pénz.....vagy csere 1 zsák krumplira
Az lehet hogy esetleg menne,csak az izzók nem szeretik az ilyen sűrű villanást... Hamar kifinganak...
Ezért kell olyan amelyik állítható hogy milyen sűrűn villanjon és hányszor... (Ilyen lesz nekem)
Ne cseréld!
Megy az nélküle is....
Nemnem....
Ati nem sziv, mert neki HONDÁJA VAN!
Mégpedigledeslámpáshondája!
Húha...
Jézusom!
Jah, mi is nehezen hittük el, de vagy ez vagy valaki más. De akitől vettük Ő azt sem tudta, hogy van a villában olaj. Vagyis Ő nem hiszem, hogy ezzel szórakozott volna.
Bár nem tudom hogy megy-e a nem ledes( kőkori) lámpákkal is?
Másfél óra szopás után 2-5 perc
Azt a féklámpás dolgot bonyolult összehozni? Mármint vágós, forrasztós a téma?
A gyáriból 1500 után egy marék koszt szoktam kirázni, tudod Ati ez szívja rendesen
Most van 12000 a moccban, de van egy olyan érzésem hogy ez még a gyári, pontosabban nem volt még takarítva sem nem hogy cserélve!
IGEN
NAPOT
A gyárit, vagy sportlégszürőt?
Hát...
elég sötét, de használható azért autópályán!
Szerinted miért takarítom 1000-1500 kilométerenként?
Mennyit mentél ezzel?
Reméljük szerencséd(tek)lessz!
Csak egyszerüen hihetetlennek tartom,hogy egy ember összekeverje!Egy szerviz meg csukott szemmel meg kéne tudja ezt oldani!Bár lehet hogy a csukott szem volt a probléma forrása!
Jah, tudom. Az egész rendszert tisztítottam, remélem teljesen.
Az olajfolyás máshonnan nem mehetett oda, ha csak nem okos olaj és felkúszott. Meg friss olaj. Nem használt és az olajban nem volt víz meg annyi olaj jött ki amennyinek ki kellett jönni. A vízben meg volt pontosan 0.7 l olaj. Átlátszó szép tiszta olaj, kis habbal. De remélem, hogy tényleg nem a motorból jött, ha igen akkor télleg okos olaj.

De persze minden lehet. Vízpumpát nem akarok cserélni, de akkor lehet, hogy majd megfogja adni magát.
Üdv!
(jövő hét 17 fok! )
Ma cseréltem légszűrőt! Hát volt rácsodálkozás!
Atix! Ez a plexi átlátszik valamennyire, vagy full fekete?
Nem akarlak elkeseritteni,de az hogy a kiegyenlitö széle olajos volt,még nem sokat árul el ebböl a jelenségböl!Sajna8tapasztalat),hogy mikor megmelegszik a viz,és szennyezödés van benne,az kifuthat a sapka mellett!Ez is okozhatja a szennyezödést!És bizton állithatom(motormárka ismerete nélkül),hogy jo pár helyen összefojhat,keveredhet,átdolgozhat,az olaj és a viz!De bizzunk benne,hogy nincs nagy gond!egyébként az ilyen "olajos hüttöfolyadék),károsithatja a blokk máe részét is a hütön kivül!Például vizpumpa,mivel azt a hütöfolyadékban lévö vegyölet keni,ezt viszont az olaj sajna közömbösiti!Aztán a szimeringeknek(gumi),és a tömittéseknek se tesz jot!
szép napot mindenkinek!