Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

micsoda élet van itt levagyok döbbenve
Nem érné meg?
Tudsz valahol jóárasítottat? Nekem hátul most ez van.....
Ahogy Atix mondaná ... " az utcai bakelitszarok" között elég jó csak már régi konstrukció......
difundálni?
nem is vagy te olyan fáradt a sok melótol,ha ilyen szavakat használsz...
én amikor megjövök fuvarból ilyeneket szoktam mondani:
puszi.
leves?
zuhany?
majd kelts......
Azok a fiúk legyenek inkább a stáb!
Most az útszéli motoros gruppenre gondolsz?
Az a baj, hogy nagyon rossz lenne az ivararány, és lehet, hogy valakinek fiú létére fiú jutna!
mea culpa.....
de annak a vidinek biztos nagyobb lenne a nézetsége....
csak ugy dobálnák rá az 5 pontokat!
Szerintem.... nagyobb nekifutásból sem menne.....
A FÉKCSÖVEKEN KERESZTÜL A FÉKOLAJBA képses a viz egy bizonyos idő után átdifundálni.
ja és ez nem vicc
szegény lányokat, ne közösitsd ki.
habáááár.....
persze csak a fiuk.....
érdekes...
pep is azt mondta hogy álljunk sorba mindannyian pisilni lefele....és a videót tegyük fel a videók rovatba...
Abba szívesen besegítek!

dehogy!
megállok a szélén és lepisilem,miközben azt kiabálom majd hogy TÚLÉLTELEK ROHADÉÉÉÉÉÉÉÉK!
Most át akarod ugrani?
( )
Az 5100 az jó olaj. Párom motorjába is azt szántam, de akitől szereztem volna az kiment külhonba és nem ér vissza csere előtt.
a megtiszteltetés kölcsönös!
ha kész lesz a vas...már szervezek is egy túrát!
a részletek pedig itt lesznek olvashatóak a fórumon.és MINDENKIT szivesen látunk majd!
annyit elárulok,hogy eger lesz az uticél,mert van ott egy szakadék amivel van egy lerendezetlen ügyem!
az egri fagyit pedig mindenkinek én állom!
Bár nem tudom, ki hogy áll, de nekem egy olajcsere az egy erős protézis húzás. Jól rá kell készülnöm és gondosan elköszönni minden ezrestől.
Lehet, mert Motul 300V az 5500/liter?
Szebb napokat!
Motorolaj:
Nekem most Ipone van benne..... nem tudom mihez hasonlítani..... problémám nincs vele..Most viszont Milka tanácsára Motul 5100-et teszek bele.... Most akciósan árulják itt a apróhírdetésekben...
Különbenis, ha gyorsabban megyünk, akkor nem tudunk a lányokban gyönyörködni!
Meg ők sem bennünk!
itt megint csak a "magyar" állapotok a hibásak!
külhonban az emberfia beviszi a szervizbe a mocit...ott lecserélik az összes olaját meg amit még kell...oszt gyia!
Megtisztelve érezném magam! Egyszer tényleg jó lenne összehozni!

Lakott területen én sem megyek 54 nél többel, nem is a kamerák (dehogynem), hanem az öngyilkos gyalogosok miatt akik kressz ismeret hiánya miatt azt hiszik, hogy az elsőbbség az övék.