Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jocikirály
exhaust system
azért az a névre szóló kipu.....nem gyenge!
te figyú!....
az nem lehetne,hogy az enyémen
BÓDIS JOCIKIRÁLY legyen?.....
Ez a meló (kinézet) nem méltó egy xx-hez! mással átfestetném feketére plusz gyári matricák. ugy igen.

jólmondtamjólmondtamjólmondtam!
Pontosan!
Ha feltúrnám a lakást még lehet hogy találnék ilyen "betű tipust" vagy inkább
Hát igen...olyan mintha 20-évvel ezelőtti papirboltos , öntapadós betűkészletből lett volna kirakva...
De hát különböző az ízlésünk..
Gondoltam beszállok a buliba.
Az igazság az, hogy valóban olyan amilyen.....
A ,károm" ahogy fogalmaztatok nem hiszem h bárki is meg tudná tériteni, ugyanis többé nem adom ki a kezemből a motort. Soha! Teljesen egyetértek Fazerrel, bár picit nyers volt. Az egyetlen ami tetszik belőle, az a polir. De az gecccci jó lett! Joci meg jól mondta! Hidd el. Ha nem lenne szimpi a srác,(hozzáteszem ugyan olyan motoros mint mi) Már rég kivertem volna belőle a szart is! Meglátjuk milyen lesz a polirozás után.
Mit kell rajta nézni?
Atix!

Őszinte leszek!
A sárvédőn,meg a farokidomon a felirat kritikán aluli... - szerintem! -
Sziasztok!

Az igért képek!
helló!
igen. igazad van abban amit leírtál.hiba volt kiadni a keze közül a nem megfelelő munkát.
az üdvözítőt arra értem hogy bevállalja,hogy hibázott és rendbehozza a hibát.
atix kárának a mérséklését meg ugyhiszem majd lerendezik valahogy...mint ahogy utalt is peppe rá hogy letárgyalták.
én a fényezéshez nem sokat értek,csak azt tudom,hogy nekem tetszik-e valami vagy nem.(bár néha ez is elég..)
azt viszont tudom,hogy az igazán agyeldobós fényezésnek bizony ára van!
Fazer!

Valahol igazad van!
Sajnos ma Magyarországon (!) annak is "örülni kell" ha nem mondja azt hogy ilyen lett és kész... Egyébként én sem hagytam volna annyiban ha nem vállalná a felelősséget!
Heló Királyom,
Üdvözítő hozzáállás?
Pénzért?
Nagyonsokért?
Az a minimum hogy kiadható ismétlem kiadható munkát készítek, mert úgy gondolom értek hozzá... vagy nem vállalom be, mert nem tudom teljesíteni a szintet. szerintem ez így áll fel. Akkor már nagyon nehéz valamit készre tenni mikor már vissza kell ezért járkálni. pénz idő bosszúság... ráadásul többedszerre.
hát igen......
ez is jellemző a mai magyarországra....
megfelelő szakembert nehéz találni...bármilyen területen!
Igen, ez már a harmadik komoly hiba. Sajnos.
Új fényezőt kell keresnem , vagy egy megbízhatóbb műhelyt, ahol lakkoztathatok, mivel nekem sajna nincs kamrám a műhelyemben... sem fényező nincs a csapatban... most már...
Vissza vonom a kóklert!
Valóban így kell hozzá állni a problémás dolgokhoz!
Viszont olvasom néha a fényezős topicot és sajnos egyre több a hiba felétek... Mi történt,munkaerő változás?
ez viszont igazán üdvözítő hozzáállás!
Sziasztok.
Akaratlanul is beolvastam a topikotokba. Előre is bocs.

Atix motorján mi dolgoztunk. Ki lett polirozva a váz, a felnik, a lengővilla, a telók, a lábtartók, és kapott egy teljes festést. A festék nem noname, hanem standox, illetve House of Kolor festék volt. A lakkozás valóban nagyon elbaszta a végeredményt, a kolléga elég keményen leszerepelt... de ezt atix-szal megbeszéltük, hogy természetesen ingyen, és bérmentve javítjuk. Hibáztunk. Belátom.
És nagyon nem tartom magunkat kóklernek.
Köszönöm.
atix!
ha esetleg mégis segitségre van szükség,csak szólj!
Segítüüüünk...!
szép estét!
atix-ot nem ugy ismertem meg,mint akit félteni kéne....
szerintem meg tudja oldani a problémát.
csodálkoznék ha nem igy lene......
viszont tényleg dühitő hogy ilyen "szakemberek" még egyáltalán léteznek.
Vagy készül leverni a mázolót...
Mostanában nagyon el van tűnve Atix...
Akkor ezek szerint csiszolja az idomokat újrafestéshez..?
Azért jó lenne látni mit művel az a kókler,meg pontosan ki is a tettes...
Helyes!