Max velem kéne túráznod! Lakott terület 50, kívül rugalmasan, de nem a végletekig száguldva. A bünti árát meg inkább elnyaralom. Lehet nekem is inkább egy chopper kellene?
nekem változó...a többiekhez igazitom a tempót...igaz,csak amig nem érzem tulzásnak.
volt már hogy elismertem hogy a tempójuk nekem sok.például nem szeretek 2 fölött sorelőzni..)
meg a lakott területeken sem értem hogy miért kell 160al átzuhanni....
lehet hogy vennem kéne egy choppert?
Egy haveromnak volt már 98 ezer km a motorban, mikor megkérdeztem, hogy teló olajat mikor cserélte.
Erre rávágta, és persze úgy, hogy ehhez sem értesz, Te szerencsétlen, hogy:
-A telóban nincs is olaj!
Jesszus. Én 16 ezrenként szoktam. De évek nem érdekelnek. Úgy tudtam, hogy a motorban is azért kell évente, mert ugye az égés és a bele szivárgó benzin állás a viszkozitását rontja.
Igazándiból-az okosok szerint- nem is a tempó számít (na jó csak egy kicsit) , hanem a folytonosság. Az, hogy az olaj folyamatosan üzemi hőfokon van, és nincsenek a felmelegedési fázisok.
nah...ez is érdekes téma...
én amikor 10 nél leengedem az olajt olyan mint amikor beleöntöttem!és grammra megvan!
persze az is igaz,hogy abból még sosem lett baj ha valaki előbb cserél olajat...
ma is irtam
volt már hogy elismertem hogy a tempójuk nekem sok.például nem szeretek 2 fölött sorelőzni..)
meg a lakott területeken sem értem hogy miért kell 160al átzuhanni....
lehet hogy vennem kéne egy choppert?
Erre rávágta, és persze úgy, hogy ehhez sem értesz, Te szerencsétlen, hogy:
-A telóban nincs is olaj!
Jesszus. Én 16 ezrenként szoktam. De évek nem érdekelnek. Úgy tudtam, hogy a motorban is azért kell évente, mert ugye az égés és a bele szivárgó benzin állás a viszkozitását rontja.
a telóolajat is szokták évente.....
illetve nem szokták,csak illene.
Jogos.
Nekem 120-150 a túra tempó, ahol már tart a szél.
Hát az már igaz.
Több ST-s ismerősöm pedig 12-15 ezernél cseréli, persze az másabb motor. Én a túra tempó mellett pedig a 8 at választottam.
én amikor 10 nél leengedem az olajt olyan mint amikor beleöntöttem!és grammra megvan!
persze az is igaz,hogy abból még sosem lett baj ha valaki előbb cserél olajat...