Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most a géphez jutva, boldog névnapot a Józsefeknek és a Benedekeknek!
Uram Királyom, az első bordó sem rossz, nade a második... , az nagyon testhezállónak tűnik!
Holnap én is tiszteletemet teszem a fő városban, és asszem betérek az ún. kiállításra is. Persze autóval, mert a moci még idomnélküli.
A többieknek jó moccolást a hétvégén! Csak óvatosan! Még nagyon az elején vagyunk, sok km-t kell még tolni az idén!
ezen kívül még sok kedves ismerőssel is összefutottam....
például....Maracuya kisztihanddal is....
meg persze megnéztem őt is....
émmeg megtaláltam a motort magamnak.....
Köszi! Már nézegettem, csak nem tudom kell-e hozzá még valami.
Aztán csak ovatosan! A busa nem xx!
Tiszteld az erő sötét oldalát!

Lényeg ,hogy facca volt!
Indulok is tovább, van még hátra 220 kilcsim. Sziasztok!
ja..ja...
azért voltam én elől...
Nem ugy akartál fogalmazni, hogy két ACE előtt elfért egy XX is?

Jocikám Allah növessze meg a szakálladat!
Bódog névnapot!
ITTHON ÉPPSÉGBEN! (BÁR NEM VELETEK GABIKÁM... )

DE NAGYON JÓT MENTÜNK ATIXAL ÉS GÁBOR BARÁTOMMAL!
Két ace közé befért egy XX is!

Mi ez a Zorros túra jelző... Atix is pont ezt mondta: jót mentünk ez olyan Zorro-s volt!

(Atix képek holnap mert ma nem alszünk otthon és nem tudom itt lementeni a képeket! )
Én is itthon egyben.
És a Zorós tura jó zsiiiiiiiiiiir volt!
ITTHON ÉPPSÉGBEN!
majdnem 500 km volt olyan Zorrós TúRA!
Szép jó reggelt midenkinek..Kis bekukk ide,,és szép napos /motoros időt kivánok...Hát nekemmáma hozzák az XX ruháit,,de ma nemérek rá öszzerakni,,majd valamikor jövő héten már én is kigurulok ..Nah,,menek is,,mert ezer meló vár rám odakint....Majd estére vagy közbe közbe benézek azért....Köszi mindent pajtyi,,és tudom hogy ennyi az ára,,megbeszéltük,,SEMMI GOND!..Csácsumi mindenkinek..
Jó reggelt!
jó reggelt mindenkinek
Jó reggelt!
szép napot!

NO ITT IS jÓL nézek ki....
Nincsen mit! De mondtam ,hogy ez nem lesz olcsó.....
A balesetes képekről meg annyit, most jövök a helyszinől..........
Gyertyák, gumifüst, miegymás.......volt kis megemlékezés. Beszélgettem a közeli hozzátartózóival. És biztosan állithatom, hogy megint a felese igaz annak amit irtak a hirügynökségek. Láttam a féktávot, hova érkezett stb..... Ráadásul nem is mehetett ott annyival sehogysem........
Na de mostmár ugye mindegy.....
uhh...bocsi!
természetesen a Benedekeknek is boldog névnapot kivánok.
Szép estét mindnyájatoknak!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A JÓKIVÁNSÁGOKAT MINDENKINEK!
És itt hadd ragadjam meg az alkalmat,hogy a többi Józsefnek és a Sándoroknak is ,én is boldog névanapot kívánjak!
Sziasztok mindenki...Kis bekukk...Most értem haza....Kösz szépen pajtyi a cuccot...Majd ha megleszz a gép jövő héten vagy valamikor lemegyek mocival,,aztánd beülünk valahová nyugodtan...Tudod csajokkal csak a vásárlás stb,,,bebojongtam fél pestet:-))...Nah egy gyors zuhi,,auztánd menek tovább,,egy kis koncertra..Mindenkinek szép estét kivánok,,és vigyázni nagyon egymásra,,magatokra eggyaránt...Azok a mai baleset képek rettentőek,,és még el se kezdődött a szezon...Hu..:-((...