hello
jelenleg úgy érzem, ha ingyen adnám + ajándékba 1 szűz lány. Akkor biztos valaki nagy dünnyögve megvenné.
de legalább addig is motorozok. Jó is az -5 fokba.
A felnik (meg még pár cumó) szintereztetve lett! Kőkemény 4 ropi volt az ára! A felnicsík az George Design (motormatricak.hu), én raktam fel ezért lett olyan amilyen! Az 6 ropi körül volt!
Köszönöm az észrevételedet......
Félre ne értsetek, nem a Michelinnel van bajom, ...valószínű én nem érzek vele semmi visszajelzést ....... pedig nagyon sokmindenki mondja, hogy 1 jó gumi...
Lehet többet kellett volna vele mennem? ..nem tudom...
De szerintem a Bt016 se rossz....
Mostanában nemhiszem , hogy megyek arra.... bár május vége fele lehet arra nézek...ott lakik a barátom ... kb. akkor tudok menni.. majd kereslek.
Neked megvan még a "masina"? Láttam a múltkor itt is a hírdetésed!
hello Sanyi.
bár nem olvastam végig minden hozzászólást. lehet már kiveséztétek a témát.
bt003 rs az nem való az xx-re, az inkább r1-zx10-cbr1000rr -re való. akik az utcán is szeretnek versenyezni. És nem túráznak sokat autópályán.
Én tavaly tettem fel az xx-re a bt016-ot. Talán azon a hétvégén összefutottunk a hringen nyílt napon. Spoq is akkor tette fel a bt016-ot. Már biztos neki is vannak tapasztalatai. Én voltam vele néhány nyílt napon valamint balaton-mátra-ausztria túrák többször. most van benne 8 ezer és hát kicsit kockásra kopott. de még az első is! Becsületére legyen mondva, hogy az itt nagyra becsült metzeler m3 is kockás lett. ( az volt az előző gumi ) Érdekes, hogy a Michelin road2 nem tetszett neked ( pedig futás teljesítményben mindegyiket elveri ) - ( na jó. árban is 30%-al felette van. Most jött ki a metzeler is egy új sport gumival (M5 ) és a Continental is a RoadAttack 2-vel. Ár-érték arányban a conti vezet.
Ha egyszer Veresegyház felé motorozol élőben egy helyen meg tudod nézni az összeset. Használt helyett pedig nézzél inkább valami "DOT-os új gumit )
ja és bocs hogy csak így belepofázok
minden nap fent vagyok csak nem szolok hozzá!tetszik ez a forum mert itt minden nap van dumálás.más forum haldoklik.Vagy csak az XX-forumon ilyen mindenki?tök jó fejek vannak itt !oké nekem ninjám van de a Férjemnek(közös)! XX-ünk van.
Nem régen voltam nő!Hanem Én Nő vagyok és Férjem ZOLI!nem tudom hogy mennénk-e mert hideg van(nekem)Tudom nektek sosincs hideg,különben birjuk a tempót.15-én megyünk balatonfüredre a motoros talira az biztos!
azért az nem semmi, hogy a szinterezés olcsóbb volt mint a matrica.