Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre! Hatalmas siker!

Több évtizednyi kísérletezés
és klónozás után sikerült megoldani!

Kétszer annyi öröm és élvezet -
mindez felesleges pofázás nélkül!
Rendelje meg még ma !
VFR fórumon az egyik srác valami szervízben dolgozik...
Ő írta, hogy jött az egyik XX tulaj ..... az mondta :," hogy ő még az első féket meg sem húzta.. mivel ez Dual -rendszerű....
NA Ő A BÁTOR EMBER...
magának is
Szép napot...!
Hátha valaki, többet tud, Gold Fren féktárcsákról, én most szeretnék féktárcsát cserélni, találtam ilyet, csak senki se hallott róla az ismerőseim közül.

Tudtok róla valamit?
Azt hiszem ezentűmá Haljabusát nem vásárolok, mert nekem sikerült a lehetetlen... Az XX segítségével teljes 3 e km alatt totálraírnom egy Pirelli Scorsa kétkomponensű hátsót, (amellett, hogy közben úgy éreztem szegény motor valahol a terhes bálna és a körúti villamos gyorsaságával fordul rá egy-egy kanyarba)(persze lehet, hogy a 2,3-2,5 gumanyomás sem volt túl hasznos, sőt általában haladni is szoktunk, és hogy tartsam a sebességet, az előember agytérfogatú társaimmal közben el kellett gyorsulnom is). Pedig az erigyen simán nyomtam 3 ezret a Br 002-vel. Akkor a Busával a gumistól gumisig bevállalhatnám a körgyürüt?
Kedves Vfr750 tekintsd meg a legutolsó videonkat!
tudom, hogy boldok vagyunk, de hát így szép az élet!
http://www.youtube.com/watch?v...
NAPOT!

SzÉP Napot kedves Vfr750 Kollega!
És ez egy XX-esnek gond? Viccelsz? Mit fognak szolni a többiek?
Ezek sem rosszak, érdemes körülnézni:

http://www.r17.hu/index.php?pa...
Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Ma akartam gurulni 1 kicsit, kipróbálni az új plexit. Kinézek az ablakon, 5-cm hó mindenhol!
Szerintem az a gond a fékbetétekkel, hogy a gyártók gyártanak más motorokba ugyan olyan méretű fékbetétet csak más anyag összetétellel és sokan bele teszik a motorba, mert olcsóbb.
Ez nem helyes, mert nem véletlenül az kell bele, ami bele való.
egy olyan motornál, ami 300km/h sebességre képes nem szabad spórolni a féken.
Én alapban az AP racing fékbetétet forgalmazom, ezért erről teszek fel ide képet, de bármelyiket bele lehet rakni,csak bele való legyen anyaga szerint. A gyári betét az NISSIN.
Az XX-be ezek a fékbetétek valók és nem volt változás az évjárato k között
Én sem gondoltam tovább menni, úgy is azzal kezdődik
Nem elég egyszer nősülni?!
Én inkább a nászéjszakát próbálnám el mással!
Én a házasságot szeretném próbálgatni
Csak az asszony nem engedi , hogy mással
Az lesz!
Mindenképp próba!
Én mondom!
Ne röhögjél!
Akkor Te még gyávább vagy,mert 2 havonta fékbetétet kell cserélned...
Én ezt soha nem mondtam!
Igazad van!
Gyáva vagyok...
Pityusz, csak a gyávák fékeznek
Tedd bele nyugodtan!
Ha gond van,az ugyis az elsö pár kilométernél jelentkezik!Akkor max.kiveszed!De az se mindegy,mikori a vas!Két fajta(összetételü)valo az Xx-be!Ha jol tudom,akkor a 2001-es év a fordulopont!Más anyagu a tárcsa,ezért más betét kell bele!