amúgy a repsol egy nagyon facca olaj.csak nem xx-hez gyártják.
persze ha egy 1000rr-ed volna...és 5000-enként cserélnél olajat.... valószínűleg sose akarnál olajat váltani...
Én is ezt hallottam, vagyis, hogy a Castrol gyár 2 olajat csinál. Egyet a tutit, meg 1 et az olcsót, persze ugyan az a tipus, csak állitolag van rajta egy jelzés.
Akkor Repsol kilőve. Mobil1-el nekem nem volt semmi bajom, jó kis olaj.
üdvözlet.
a repsol olajról annyit tudok neked mondani,hogy kicsit hangosabb lesz a blokk tőle,és ha szokásod elforgatni tiltásig akkor kicsit eszeget belőle..persze egyiket sem viszi túlzásba,de fennáll!
nekem eddig a castrol félszinti vált be leginkább.
majd ha lábraáll a vas akkor a mobil olaját próbálom meg mert jókat hallottam róla...(a pontos tipust nem tudom fejből..)
a castrollal inkább csak az a bajom,hogy hallani olyat hogy kilopják belőle a tutit és valami gagyi olajjal helyettesitik.
remélem tudtam segiteni.
széles hómentes utat!
Én csak robogóba használtam a Repsolt. Az biztos, hogy feleannyi idő alatt megette a motor, mint a mostani Castrol-t. Az XX-be gyári olaj van, azt nem tudom ki gyártja, de ahogy én megyek vele ez nekem teljesen meg is felel.
Érdekelne, ki milyen olajat használ, használt. És mi a véleményetek.
Eddig én Castrol, Motul, Valvoline, Mobil1 -et használtam. A Motulból a 300V-t, azért tudom ennek a pontos nevét, mert eddig ez az olaj volt a legjobb. Most fogom cserélni párom motorjában az olajat Bel-Ray-re. Azt olvastam, hogy akárcsak a motul ők is direkt motorkhoz gyártják az olajat. A másik pedig az iPone, amiről sok jót hallottam.
De nem rég láttam, hogy van Repsol is, na erről semmit sem hallottam eddig.
az xx-en 10-enként kell....vagy engem basztak át?
Hát azért nem váltom le XX-em.
meg nekem fáj is amikor esik.....már előtte 2 nappal.....
persze ha egy 1000rr-ed volna...és 5000-enként cserélnél olajat.... valószínűleg sose akarnál olajat váltani...
ha meg mégis belefutsz....ne félj!
nagy flesh!csak rövid ideig tudsz gyönyörködni a tájban....
Én is ezt hallottam, vagyis, hogy a Castrol gyár 2 olajat csinál. Egyet a tutit, meg 1 et az olcsót, persze ugyan az a tipus, csak állitolag van rajta egy jelzés.
Akkor Repsol kilőve. Mobil1-el nekem nem volt semmi bajom, jó kis olaj.
a repsol olajról annyit tudok neked mondani,hogy kicsit hangosabb lesz a blokk tőle,és ha szokásod elforgatni tiltásig akkor kicsit eszeget belőle..persze egyiket sem viszi túlzásba,de fennáll!
nekem eddig a castrol félszinti vált be leginkább.
majd ha lábraáll a vas akkor a mobil olaját próbálom meg mert jókat hallottam róla...(a pontos tipust nem tudom fejből..)
a castrollal inkább csak az a bajom,hogy hallani olyat hogy kilopják belőle a tutit és valami gagyi olajjal helyettesitik.
remélem tudtam segiteni.
széles hómentes utat!
Érdekelne, ki milyen olajat használ, használt. És mi a véleményetek.
Eddig én Castrol, Motul, Valvoline, Mobil1 -et használtam. A Motulból a 300V-t, azért tudom ennek a pontos nevét, mert eddig ez az olaj volt a legjobb. Most fogom cserélni párom motorjában az olajat Bel-Ray-re. Azt olvastam, hogy akárcsak a motul ők is direkt motorkhoz gyártják az olajat. A másik pedig az iPone, amiről sok jót hallottam.
De nem rég láttam, hogy van Repsol is, na erről semmit sem hallottam eddig.
Ami igaz az iGaz.
A Ház Doktor már nem is elég? Olyan későn is van még adás a TV-ben? :):)
Csöle! Nem azt mondtad, hogy egy darabig nem leszel?
Ahhoz képest elég "aktív" vagy!
Bár nem tudom, hogy mekkora, de ott van a K&N is. Azt tudom, hogy ők nem 1 félét csináltak XX hez. Hanem 2 félét. :):)
KN-303
KN-303c
De lehet, csak a cserélésében különbözik.
És még havazik, hogy aza..............