ennél mélyebbek ezek a barátságok!Legalábbis ilyen butaságon nemszabad összeveszni!
Vélemények vannak,lesznek,és ezek nem mindig egyeznek!És ez jo,mert igy tanul az ember!Mint én mostanság!
Köszi az infókat, azért össze ne veszetek ezen :) megnéztem ma én is 2.9 van a láncvédőm nálam is csak eddig még fel se tünt hogy ott van, illetve megtaláltam a gyári könyvét az ülés aljára volt feltéve :) és abba is 2.9-et ír.
Gyorsan elgurultam a benzínkútra és megmértem a hátsóba 1.9 az elsőbe 1.8 volt tehát gondolom ez okozta az instabilitást, fel is fújtam gyorsan 2.9-re. Hétvégén ha olyan idő lesz ki is próbálom, hogy megszűnt e a jelenség
És távol álljék tölem a vita,mert nem ér annyit!Csak azt tudom irni,amit olvasok!
Nekemis 290 PSI van irva,de ugy tudom ez nem egyenértékü a BAr-ral(amit mi Magyarok használunk),mert eztis csak mi használljuk(ugy tudom).
De feldobok két képet,amit a gumifujomrol készitettem,remélem eléggé láthato lessz!
ezen látni a skálázást.a bar,psi,meg fenetudja még milyen mértékegységek!De az biztos hogy nem egyeznek!
Lehet ittvan a félreértés köztünk.
Egy dolog lehet,rádnéztek,és átirták a táblát!
Egyébként a te tábládon PSI van,nem BAR!És ugytudom a kettö nem egyezik!
De megnéztem,nekemis 2.5 BAr van ráirva,mindenféle körülmények között!
Én eddig mindig a könyvet bujtam,ha adat kellett,de mostmár nemhiszek neki feltétlenül!