Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyik se m csak 48-as de azt hirdetem
Az attól függ, mekkora semmid van. 12-es, vagy 24-es? Ha 24-es, akkor lehet érdekli!
Na végre egy biznyic.
Nem eladó futód nincsen ? Az érdekelne csak igazán.
na akkor készítsd a pénzt semmit nem akarok eladni
Nem bizos, hogy eladó? ? ?
Ha tutira nem eladó akkor szóljál légyszi. Engem a nem eladó dolgok szoktak csak igazán érdekelni.
Figyelj. az enyémre is azt mondták hogy ennyiért árulhatom mert sok érte de van olyan aki állapotra vesz motort és nyugodtan akar lenni jó motort meg kell fizetni ennyi.
Mi lenne az ára ?
Km mennyi van benne?
De nem is biztos,hogy eladó....csak ha megfizetik.Azért kösz Testvér!
Szevasz máté. bandita motorja patent nincs benne csont ez biztos.
Attól függ mi az a megfizetjük....
Az nem én voltam az tuti.
persze a tegnapi kajám is a cica vitte el mi
Látod a látszat néha csal.
Ha valaki tud patent 1000RR-t 04-07ig, akkor jelezze, csak kevés kilométeres, sérülésmentes érdekel! Nem 1 miilióért, megfizetjük
ja meg jó lenne fogynál nem ehetsz annyit
minden ok mükszik
SZEVA TOMI . TETŐ?
lehet hogy nem volt bent oil néha abban sem árt cserélni
legalább őszinte vagy
Isten ment, az túl erős nekem
Hallod, vegyé má egy zx10r-t légyszives jó?
Mi az a kormányszitálás az a kawákon van, mert a Hondák gyöngék
Na látom napok óta nem ír senki, mindenki megmotozott a kawától

Szóval, SC59 Fireblade, több videót is találtam a neten, amiken nagyon extrém kormányszitálás volt látható,(az egyik a Megúszták c videó végén) az elektromos csillapító ellenére. Faterom is járt így a sajátjával, állítása szerint csak a szerencsén múlott, annyira rázott hogy már nem volt köze a motorhoz. Tapasztalt még valaki ilyesmiket? Kellene rá mechanikus kormánylengéscsillapító?
Csak a motort kell kivinned, vagy ha jóba vagy John Mcguinness esetleg odaadja, h mit kéne még változtatni rajta Ha jól tudom a verseny napján, minden utcai motoros is mehet a pályán sebesség határok nélkül Milyen érdekes, ennek a végén még az utolsó versenyzőt is aki végig ér istenként tisztelik
Bezzeg engem nem tapsolnak meg így ha megállok tankolni a kútnál