Figyelj. az enyémre is azt mondták hogy ennyiért árulhatom mert sok érte de van olyan aki állapotra vesz motort és nyugodtan akar lenni jó motort meg kell fizetni ennyi.
Na látom napok óta nem ír senki, mindenki megmotozott a kawától
Szóval, SC59 Fireblade, több videót is találtam a neten, amiken nagyon extrém kormányszitálás volt látható,(az egyik a Megúszták c videó végén) az elektromos csillapító ellenére. Faterom is járt így a sajátjával, állítása szerint csak a szerencsén múlott, annyira rázott hogy már nem volt köze a motorhoz. Tapasztalt még valaki ilyesmiket? Kellene rá mechanikus kormánylengéscsillapító?
Csak a motort kell kivinned, vagy ha jóba vagy John Mcguinness esetleg odaadja, h mit kéne még változtatni rajta Ha jól tudom a verseny napján, minden utcai motoros is mehet a pályán sebesség határok nélkül Milyen érdekes, ennek a végén még az utolsó versenyzőt is aki végig ér istenként tisztelik
Bezzeg engem nem tapsolnak meg így ha megállok tankolni a kútnál
Nem eladó futód nincsen ? Az érdekelne csak igazán.
Ha tutira nem eladó akkor szóljál légyszi. Engem a nem eladó dolgok szoktak csak igazán érdekelni.
Km mennyi van benne?
Szóval, SC59 Fireblade, több videót is találtam a neten, amiken nagyon extrém kormányszitálás volt látható,(az egyik a Megúszták c videó végén) az elektromos csillapító ellenére. Faterom is járt így a sajátjával, állítása szerint csak a szerencsén múlott, annyira rázott hogy már nem volt köze a motorhoz. Tapasztalt még valaki ilyesmiket? Kellene rá mechanikus kormánylengéscsillapító?
Bezzeg engem nem tapsolnak meg így ha megállok tankolni a kútnál