Eladtam a motorom. Maradt pár cucc belőle: saját,egyedi készítésű bukócső,szürke porfestéssel. Sportosított gyári dob. 4 db ledes index.
Akit érdekel szóljon.
Sziasztok.
Eladó, vagy SOR4: 600-750-1000? CSERE érdekel. Értékegyeztetéssel. A motor kifogástalan és költségmentes, csupán sokallom a V2 nyomatékát.
Suzuki TL1000S-00's
És meg tudom én ezeket csinálni házilag? Normál szerszámaim vannak, és jó műszaki érzékem, de sose csináltam még ilyesmit.
Bár egyszer úgyis el kell kezdeni
Elbarmolni viszont nem akarom... Egyébként ezeket akkor is cserélni kell, ha ilyen keveset használom csak?
Egy 2004-es CBF-250-es motorom van. 3 hét múlva fog lejárni a műszakija és egy olajcsere is esedékes volna. Kb 15000 km van benne most.
A 2 évvel korábbi műszaki óra 3000 km-t mentem vele, szóval nincs agyonhajtva. Akkor 40000 Ft-ba került a műszaki meg a szervíz olajcserével. Most egy kicsit sokallom érte, és mivel olvastam, hogy nem bonyolult megcsinálni otthon ezért gondoltam belevágok.
Mivel még soha nem csináltam ilyet, ezért jó volna, ha röviden leírná valaki, hogy hogyan is érdemes nekifogni és a szűrőn és olajon kívül még mit érdemes (kell) kicserélni. Olajból a Motorex TS 15W50-et ajánlotta valaki, szűrőből meg a HF112-est (ezt még ellenőrzöm a motor típusa alapján).
Aztán meg a műszakiztatás valahol. Budapesti vagyok, úgyhogy ha tudtok ajánlani helyet, ahová érdemes vinni, akkor annak is nagyon örülnék!
Nekem nincs ilyen problémám felpörög szivatóval is!Mennyi km van a tiédbe? Nekem 21000 most lett szelephézag állítva meg kuplunglamella csere lánc stb ilyenek.
Dipshit van benn igazság amit mondassz de igazából szerintem egy léghűtéses motornak nem az igazi ha 10-15 percet álló helyben jár!Meg szeretném ha gáz adás nélkül is indulna.Neked is ilyen motorod van?
A lentebb említett [3031] megjegyzésben lévő cbf 500 amat leakcióztam 230 ezerrel 1049000 re. Szerintem eléggé alkalmi ár egy 1,5 éves motorért.. Aki ilyet keres nem csalódna benne..
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbf_500_abs_25kw_
garancia-3923397
És neked is nehezen melegszik be?Az enyémnek legalább 2-3 km kell hogy rendesen legyen alapjárat elötte leáll!De utána tökéletes!Halllott már vki ilyet?
Sziasztok!Segítségetket kérném!A motorom csak egy kis gáz adásával indul gáz nélkül nem érdeklődnék hogy volt e esetleg ilyen problémátok és mi a megoldás?Előre is köszi a segítséget!
A 4 db indexért 6000 Ft-ot gondoltam. De vigyázz, mert külön indexrelé is kell hozzá, a gyári nem jó sajna. Relém viszont nincs.
Üdv!