Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Már ötlet hiányban szenvedek. Adott egy 2003-as hornet és alapjáraton mintha kimaradna a gyújtás. Feltöltöttem egy 10 sec-es videót ezt ide linkekem 6-7 sec között halható. Ciklikusan ismétli magát, itt csak 1-t vettem fel. Cserélve van már gyertya, akksi, fesz.szabályzó, karbik tisztiva lettek.
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Már ötlet hiányban szenvedek. Adott egy 2003-as hornet és alapjáraton mintha kimaradna a gyújtás. Feltöltöttem egy 10 sec-es videót ezt ide linkekem 6-7 sec között halható. Ciklikusan ismétli magát, itt csak 1-t vettem fel. Cserélve van már gyertya, akksi, fesz.szabályzó, karbik tisztiva lettek.
Sziasztok. 10 évvel ezelőtt volt egy 2001 es hornetem amit eladtam de most újra vettem egyet ami újabb idomos a 2003 as.Az lenne a kérdésem hogy 5-6 ezres fordulat tartomány között kicsit remegős a motor. Mintha olvastam volna valahol hogy ez ilyen de nem vagyok benne biztos. Valakinek van vagy volt ez a jelenség illetve mitől lehet?
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni PC41 2009 hornet szervíz füzetet hol tudok letölteni?
És az első lánckereket hány Nm rel kell meghúzni?
Előre is köszönöm.
Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol tudok beszerezni bal oldali kormánykapcsolót? Meghalt az irányjelző kapcsoló a vason. 600 Hornet 2001
Köszönöm
Sziasztok!
2007es pc41 es Hornethez van esetleg valakinek jobb oldali első- hátsó gyári irányjelzője, jobb oldali gyári lábtartója eladó?
Vagy ötlete, hogy hol lehetne jó áron ilyesmit beszerezni?
Köszönöm!
Sziasztok. 2013- as Hornetre keresek műszerfalat, ami nem ABS-es. Van valakinek véletlenül elfekvőben?
Vagy szerintetek az ABS-es típus kijelzojét is bele lehetne építeni?
Előre is köszönöm
SWMotech közèpsztender eladó.Ár:35eft.
Tel:70-3179083.