Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer fizetni kell az embereket akik bepakolnak a műhelybe .amúgy valószínű az lesz h mikor úgy gondolom h akkor nem ártana szimeringezni akkor bebattyogok a barátomhoz és megkérem h segítsen mert ő legalább ért hozzá és tudja mivel mit kell csinálni.neki is vannak hiányosságai de azért azt lehet mondani h ért a motorokhoz .
Na igen... a jó kis szoci motorokhoz nem kellenek célszerszámok .
Ááá bazzeg...
Csináljátok csak ... csak Isten óvjon attól, hogy olyan "gazdától" kelljen motort venned, aki úgy gondolta, hogy mindent meg lehet csinálni otthon...
Érdekes mód eszembe nem jutna itthon megbontani a motort, hiába jártam motorszerelő suliba... Egyszerűen azért, mert az itthon fellelhető szerszámok alkalmatlanok a szereléshez...
Szerinted miért kerül milliókba felszerelni 1 komolyabb műhelyt?
én már csináltam a simson első futóművét meg mz hátsó teleszkópot is mind a kettő jó lett
ti is neki álhattok othon ha magabiztosak vagytok
van benne valami...
én se csináltam még soha ilyet de csak nem lehet olyan nehéz .CB-t is egyedül szedtem szét és raktam össze.fater segített 1-2 dolgot megcsinálni.Apriliánál meg ott akadtam el h mennyire kell meghúzni a kormánynyakcsavart .hiába mondta a gedeon h x nm-el
'reggelt .
Bakker milyen kérdés az, hogy; "Telószimeringezésben tud valaki segíteni vagy inkább keressek fel szerelőt?" Jó, hogy nem szelephézagot akarsz otthon állítani...
Mindenki önjelölt motorszerelőnek képzeli magát?
Ha minden javítás otthon végezhető lenne, valszeg nem lenne szükség szervizekre sem...

Persze, hogy keress fel szerelőt... nem azért, mert olyan "hűdebonyolult" művelet 1 telószimmering csere... hanem mert a szervizek fel vannak szerelve a szükséges célszerszámokkal, és nem neked kell otthon szerencsétlenkedned mindenféle csavarhúzókkal, amivel előbb-utóbb úgyis összecseszed a krómszárat .
köszi dh én egyedül mondjuk nem állnék neki
gedeon82@freemail.hu .nekem elmagyarázta de még nem csinálom meg...majd ha lesz rá időm
Igen, tervben van remélem az időjárás is olyan lesz
te is mész füredre a szezon nyitóra?
Kösz za infót
keresd gedeont
Kérdés
Telószimeringezésben tud valaki segíteni vagy inkább keressek fel szerelőt?
a kormány a hibás az biztos,és az elméletem szerint azért mert nem újat kapott,hanem egy már visszahozottat
de mondom holnap kiderül,előre nem akarok rosszat feltételezni senkiről.
kormánynál kicsi az esély h elbasszák a gyárban.persze ők is hibázhatnak mert 1 millióból 1 lehet h selejt bizonyos alkatrészeknél.a villa nem tudom hogy mozdulhatott el.lehet olyan helyen érte az ütés de én akkor is csodálkozok h ilyen kicsi esésnél mozdult volna.ha megnézed én mekkorát estem és ott kb 2cm-el jött feljebb a villa.pedig ő kapott ütéseket.a másik meg h a keréknek be kell állítania a teleszkópot.ha a kerék bent van és a tengely sem ferdült el akkor annak a teleszkópnak egyenesen kell állnia.sajnos én úgy gondolom h a kormány a hibás
az viszont nagy csalódás lenne ha az utóbbi verzió történt,és nem új került fel.na mindegy,egyenlőre várjuk meg a végét,aztán ha fény derül mindenre majd megírja hogy mi volt.
Én sem tartom valószínünek hogy a gyári ferde lenne. legalább is ienről még nemhallottam
Áhh szerintem kizárt. Annyi minőségellenőrzésen esnek át a gyári cuccok, hogy nem kockáztatnának a gyártók. Ám ha mégis, akkor be lehet vinni a márkaszervízbe hogy ők is mérjék meg és sürgősen adjanak egy hibátlant.
gyári nem lehet selejt
de most foregon ottvan nálad? ketten csinájjátok?
amit montam neki tegnap azt próbáltátok?
lehet hogy a szerelő átbaszott és használt kormányt tett fel
Nem, szerencsére beigazolódott a feltevésem, miszerint 6 tömött rendőrkocsival nem basztatnak egy bukó miatt. Meg amúgy is a meccsre mentek.
foregon kérdezi hogy gyári kormány lehet-e selejt...megmérte,és ferde,ezért érezte azt eddig is hogy ferde
a másik lehetőség hogy nem gyárit kapott,de egyenlőre a másik lehetőségre vagyunk kíváncsiak
aztánn mi lett? a bukóba kelekötöttek?
Hát remélem jó kis meccs lesz. Én nem valószínű hogy kimegyek mert nemrég értem haza buliból elég cefetül festek sztem.

Tegnap amúgy én is kerültem egyet ETO körül bukó nélkül kimentem a parkolóból hogy odahúzzam neki, erre jön szembe egy police konvoj na mondom fasza.
Referenciának nem semmi, köszi a kontaktot!