aztánn jólmennek?
én egész nap csak motorblokkot látok a motorhandling-on de azt minden mennyiségbe és minden fajtát r4-től a v10-ig
egész autót csak kint látok az udvaronn
Én meg szangdongba voltam meg bengdengbe. Bengdengbe én dobtam le a napalmot. El is neveztek napalmosnak. Amúgy meg voltam FPK,HKSZ,KPK,ÜTi meg bábatag.
Ja igen bocsi az a CKD.Igen én tavaly szeptember óta nem az Audi területén melózok vagy is az is az Audi-é csak nem bent a gyárban.Ha az AUDI úton mész a gyártól Szentiván felé a lámpa előtt látsz majd jobbra egy csarnokot Rá van írva Inter transcop na az a mögötti csarnokban vagyunk mi.Ha lenézel lehet ,hogy látsz is néhány kocsit. (A4 ,A5,A6?KU5,KU7-es.) a KU-t azért írtam ki mert nincs KÚM érted?
Az SZKD a G12 ben van a motor csomagolás.Amit én csinálok azt nem mondhatom el mert meg kell ,hogy öljelek! (orosz projekt és nem az AUDI területén vagyunk sőt nem is a szerszámnál ,teljesen külön álló csarnok de )
Az egyik haveromnak volt valami gond a motorjával,elvittük,megcsinálta(nem olcsón),elhoztuk,és még aznap a srác motorozott vele pár órát,és ujra előjött ugyanaz a probléma.
rakjál a kormány végére egy colos csövet aztánn göbíccsed addíg amig nem lessz egyforma
ja men ne a földhöz mérd a kormányt hanem a villa ajjáig mer ugy pontosabb
én egész nap csak motorblokkot látok a motorhandling-on de azt minden mennyiségbe és minden fajtát r4-től a v10-ig
egész autót csak kint látok az udvaronn
majd honap megnézem azt a csarnokot mer arra szoktunk menni minden nap
te is ojan Q akármivel szoktál menni?
én is ott vagyok a g12-be
de akkor te nem is az audiba vagy benn?
mejik csarnokba vagy?
és pontosan mi az a skd projekt?
most gyáron bellül merre vagy?
hozá se nyultál?
ja men ne a földhöz mérd a kormányt hanem a villa ajjáig mer ugy pontosabb
KAWA
(srácok, ti szerintem ti még kawarina korából ismeritek)