Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ilyent is láttam már bár azt Ingölstatban.
Na ilyenek azok a KU akármik.
Mit szeretnél mutyi?
És nálad mutyi alkatrész van?
aztánn jólmennek?
én egész nap csak motorblokkot látok a motorhandling-on de azt minden mennyiségbe és minden fajtát r4-től a v10-ig
egész autót csak kint látok az udvaronn
Mutyi alkatrész van?
Én meg szangdongba voltam meg bengdengbe. Bengdengbe én dobtam le a napalmot. El is neveztek napalmosnak. Amúgy meg voltam FPK,HKSZ,KPK,ÜTi meg bábatag.
Az nem is lenne rossz! Nem sajna nem melózni egy öreg Audi 80-as sal ,de bent igen megyek mindegyikkel.
nesze itt egy Q
majd honap megnézem azt a csarnokot mer arra szoktunk menni minden nap
te is ojan Q akármivel szoktál menni?
Ja igen bocsi az a CKD.Igen én tavaly szeptember óta nem az Audi területén melózok vagy is az is az Audi-é csak nem bent a gyárban.Ha az AUDI úton mész a gyártól Szentiván felé a lámpa előtt látsz majd jobbra egy csarnokot Rá van írva Inter transcop na az a mögötti csarnokban vagyunk mi.Ha lenézel lehet ,hogy látsz is néhány kocsit. (A4 ,A5,A6?KU5,KU7-es.) a KU-t azért írtam ki mert nincs KÚM érted?
a motor csomagoló az nem a ckd?
én is ott vagyok a g12-be
de akkor te nem is az audiba vagy benn?
Az SZKD a G12 ben van a motor csomagolás.Amit én csinálok azt nem mondhatom el mert meg kell ,hogy öljelek! (orosz projekt és nem az AUDI területén vagyunk sőt nem is a szerszámnál ,teljesen külön álló csarnok de )
eggyiket se tudom hogy micsoda
mejik csarnokba vagy?
és pontosan mi az a skd projekt?
SKD projekt. Nem összekeverendő az SZKD val
nembaj csak abbol következtettem hogy most ide irsz
most gyáron bellül merre vagy?
Hát igen.Mért baj?
Az egyik haveromnak volt valami gond a motorjával,elvittük,megcsinálta(nem olcsón),elhoztuk,és még aznap a srác motorozott vele pár órát,és ujra előjött ugyanaz a probléma.
megin délelőttös vagy?
Mi a pálya huligánok?
de amit montam egyik este a kiflivel meg villaszárral kapcsolatba azzal minden oké?
hozá se nyultál?
vagy inkább megvárom az új kormányt
rakjál a kormány végére egy colos csövet aztánn göbíccsed addíg amig nem lessz egyforma
ja men ne a földhöz mérd a kormányt hanem a villa ajjáig mer ugy pontosabb
Úgy hallottam...már nem foglalkozik a minőséggel...
KAWA
jah, mert mi lett? csak nem felült egy gixerre
Jó melót Gixerina...talán még elolvasod...
(srácok, ti szerintem ti még kawarina korából ismeritek)