Mintmár említettem volt... csuklófüggő...
Túratempóban (160-170) 2 személlyel kis busa is beéri 5,5-6 literrel...
Csak a várost nem szereti... Mikulás felvonuláson 14,3 volt az átlagfogyasztásom .
gedeon-t kéne megkérdezni.de még ő se nagyon tudta kipróbálni.még kell neki karbiszinkron meg új gyertya és akkor már meg tudja majd mondani.de úgy rémlik h a csávó olyan 6 liter körülit mondott ...az lehet v kevés?
áááá.enni nem eszik .csak inni szokott.ilyen út menti kutakból kap a 18 literes szájába .meg néha alulról is kell neki kis beöntés különben megragadna a medencéje
háááát .ha teleeszi magát akkor olyan 220kg körül mozog ha jól tévedek .viszont nagyon szereti ha lovagolnak rajta és a csutkáját izgatják .4 gyomra van neki és nem tehén
stipi-stopi.most már én megyek műhelyrakodónak.asszem tavasszal mehetek is ...feltéve ha a Krisztit ( ) be akarja tenni az illető a helyére egyszerűen.
dehogynem, kell oda is célszerszám
én szoktam is csinálni célszerszámot igaz hogy fél nap azzal megy el hogy csinálok célszerszámot de legalább nemkell mindent szétverni meg legközelebb ha gond van akkor csak megkeresem aztánn neki lehet álni dógozni
gyuri te is motorszerelő vagy?
Túratempóban (160-170) 2 személlyel kis busa is beéri 5,5-6 literrel...
Csak a várost nem szereti... Mikulás felvonuláson 14,3 volt az átlagfogyasztásom .
Mennyit eszik a FöZöRö ?
És különben is ki az a Kriszti?
Inkább csak azért csináltam meg a tanfolyamot, hogy "képben legyek" .
én szoktam is csinálni célszerszámot igaz hogy fél nap azzal megy el hogy csinálok célszerszámot de legalább nemkell mindent szétverni meg legközelebb ha gond van akkor csak megkeresem aztánn neki lehet álni dógozni
gyuri te is motorszerelő vagy?
Ha ilyen jól fizet, "műhelyrakodónak" kellene állnom .