ez hogy érted? halottad valakitől hogy volt ilyen vagy esetleg veled fordúlt elő? nekem eddig csak pozítiv tapasztalatom volt vele kapcsolatban bár ez most megrengette a bizalmam
Nah szal az van hogy a kormány ferde és már a fórumba sem tudtam leírni hogy mivan mert sietnem kellet melózni ezért kértem meg a kalevet írja le mert mire haza érek valami fogalmam legyen róla lehet -e ferde a gyári kormány, egész délelött össze vissza méregettem, és a bal fele a kormánynak a földtől mérve egy centivel feljebb van mint a jobb fele, nah most ha ez tényleg gyári kormány mint ahogy én azt megbeszéltem a szerelővel ez akkor ha minden igaz nem lehetséges, már pedig nincs pofám eladni egy fél milliós motort ferde kormányaal főleg hogy ott hagytam a félhavi fizetésem érte! Tehát holnap vissze megyek és megkérdezem hogy mi is van itt.....
"All I ever wanted, was to see you smiling.
All I ever wanted, was to make you mine.
I know that I love you, oh baby why don't you see?
That all I ever wanted, was you and me!"
ja és még 1 dolog az üléssel kapcsolatban...a srác CSAK egyedi űléseket csinál...tehát nem koppint, nem adja el ugyanazt a designt másnak stb...ez is egyedi tervezés volt..ő csinálta...és az ára alig volt több mint egy olaj+szűrőcsere...
Azt mondta az ürge hogy van egy külföldi adásvételi meg bontós papír slusz passz. forgalomba helyzéshez ez kevés ahogy olvastam. még azért megpróbálok utánaérdeklődni erre arra
All I ever wanted, was to make you mine.
I know that I love you, oh baby why don't you see?
That all I ever wanted, was you and me!"
azthiszem idomoztatás/idom alakítás után egy ien szépség lesz a következő