Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Győr Rozmaring ut 20/ 1750/liter József A út olajosbolt 1500-1600ft/l
de, de közben rájöttünk hogy a kormány nem jó
Hol tudok olcsón 10W40-es Castrol olajat kapni a mociban?
erre a kocsira mondták abban az angol autótesztelős műsorban..-mi is a neve?-..., hogy ótványszar.... ... ...
mindenki az audiból lopkodja itt haza a kocsialkatrészeket?
na megálljatok csak,ha végzek itt odamegyek főnöknek és szigorítok a biztonságon. vagy csak leszek egy egyszerű mérnök a többi között
Jaaa, csinálgatja a paripáját?
Hát csak csinálja, 15.-ére kész legyen.
Gedi. Kész lesz a Yami 15.-ére?
Jössz velünk Füredre?
Dolgozik? Életében nem dolgozott rendesen!
Semmi nem volt. Csoki még mindig nem tanult meg rendesen írni,gedeonnal megtárgyalták hogy melyik csarnokba dolgoznak.bálinka meg beleveszett a munkába. Most hogy dolgozik,mindjárt nem jár annyit ide.
Ja, boldog nőnapot tikok!
Bálintkának mi baja?
Besértődött valamin?
Mik történtek, mondjátok máááááááá!
Csá.
Volt valami míg nem voltam?
Ja vannak.S4, S6,RS6!
Nem hanem 1:1 méretarányúval.
Félre értés ne essék nem vagyok elfogult ,de van 1-2 jó kocsija az AUDI nak.Na persze nem a tömeg kocsikra gindolok PL. a3-a4-a6 stb amiket TESCO motorral szerelnek.
Ja persze te mecsi vel mentél!
Micsoda?Mentél már vele?Én igen 525 paci 530 NM 2200-6000 ig 6 sebis tiptronic váltó!
Én a 3ezer TDI vel közlekedtem,az nem volt nagy eresztés. Nekem nem tetszett na. Ne is személykocsi,nem is terepjáró. Nem való semmire!
Komplett nem kell bár én csak ezeket a fosokat tudom hozni.
vinnék én csak a kapunn egy kicsit besipulnák
aztánn mondanák hogy pakojjam ki a zsebeimet énmeg földobnák az asztalra egy motorblokkot
Hát ennek a kalap fosnak az egyik legkisebb mocija 4.2-es TDI 326 LE és 760NM forgató nyomaték amit 1700-tól egészen 4500 ig tart.
meg álittólag az r8 se valami nagy eresztés mer a hozzá hasolló autók simánn lenyomják mint a rajzszeget
Akkor te hozz egy motort,a gedeon meg hoz egy bódét,aztán itthon összeszögeljük!
Ez már szééééép!
Ezek egy kalap fosok!
az nincsen max egy blokkot tudok lekapni a sorrol, az ugy nemjó?
belerakod a kötömöbe aztánn lesszám v8 4.2 tfsi quatro ktm
csak azzal nemkéne menni az erdőbe mer beszorulna a blokk a fák közé
Kocsit akarok venni,úgyhogy valami családi limuzint. Mondjuk egy RS6 jó is lesz.