dehogy is nem csúszk az én éreztem tegnap mikor vittem a szerelőhöz a vasat. nem volt vész csak éreztem. és azért cseszneken ott másahelyzet szerintem. okosan megyünk ugyis szerintem. csak nem akar mindenki 200 tépni balaton felé. én legalább is tuti nem
... .....már bocs...így előre is... ...DE, kurvára szarul néz ki és rossz példát mutatsz, hogy te és az utasod sportcipőben, kivillanó bokával, sima farmerben nyomjátok a motoron(mert van a spidinek protektoros-kevlárszövött farmerje is!, de a luisban is láttam már )...ennél nincs gázosabb dolog....főleg ha elesel vagy oldalról neked koccan vki... ...és ezt betenni egy reklámba... .....sorry, de így ez nagyon gáz, látszik nem estél még ...ne is ess!... ...de sztem gondolkozz el amit írtam és teljesen jó szándékból...
én rosszabbra emléxek .különben is minek tegyek fel képet ha 15-én úgy is látod ?vagy akkor úgy rendezem a dolgokat h az újságba bent legyen ...de akkor meg már nem azt látod h hogyan raktam össze
töltenék ha tellene fényképezőre .tesónak van csak.majd elkérem tőle valamikor de most mennek "nyarallani" .még a festése hátravan.lehet most le is szedem az idomokat meg a kereket is el kéne vinnem centíroztatni h 15-re meglegyen minden.bár elég szar időt mondanak.akkor is meg lesz tartva a tali ?
ha lenne annyi felesleges pénzem hogy vegyek olyan farmert akkor én vennék. de amúgy bőrruha legjobb spotcsizmával
dehogy is nem csúszk az én éreztem tegnap mikor vittem a szerelőhöz a vasat. nem volt vész csak éreztem. és azért cseszneken ott másahelyzet szerintem. okosan megyünk ugyis szerintem. csak nem akar mindenki 200 tépni balaton felé. én legalább is tuti nem
3:04
ezentúl mindenkitől csókolomot várok el
meg mit keversz te a hidonn nincsen neked arra semmi dolgod
motoros gyula dt-jén van auneres matrica a fejidomonn