Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-mikor dolgozhatok már végre veled Ford?folyton csak basztatsz engem.
-na ide figyelj.ha még1x ilyen csúnyán beszélsz úgy pofán baszlak h nyekkensz

Butitájm
Valaki múltkor fényképér reklamált hogy megismerjen. Tessék itt van.
Szerintem akkora tömegben fel sem fog tűnni olyan apróság hogy bütykös gumi, rendszám. Majd a motort öltözteted nyúl jelmezbe, az eltakarja
Ja megjöttem,jelentem rekonkviszta törekvéseim eredményeként még az oroszokat is megfeleztem

Az orosz tél:
-Hello,megtudná mondani merre van a kínai mozi?
-Menj vissza micsigenbe faszfej!
-De mi viszkonzinból jöttünk!
- Na persze,én meg az apám farkából. Na tünés a picsába!

Na ez? Aki megmondja kap egy lejárt szav idejű szaloncukrot!
Űvegtigris
Na, Balu is megjelent...
Ha lesz felvezetés akkor lehet menni rendszám nélkül is bütykös gumival? Vagy ennek azért nem örülnének a szervek annyira?

U.I. Bajusz Rezső,hol vagytok?
Na mibül van?
Hát nem állsz valami jól! Sőt elég szarul néz ki a paripa!
Holnap délután meglesz a link a weblapról, aztán lehet reklámozni Ha tényleg 100 felett leszünk, akkor lehet hogy mind a 4 rendőrmotorra szükség lesz
A kötekedős mindenedet!

Nálatok tudtommal van nyuszifül, kifejezetten bukóra kitalálva. Jobb ha rendeltek hamargyorsan 50-et. Kell azért idő a kicsi kínaiaknak, mire legyártják azt a sok fület
A fő kérdésre nem válaszoltál: honnan a bánatból szerzünk nyúljelmezt?

Ha lesz weboldal, elkezdem riadóztatni az összes ismerőst, sztem lazán lehetünk 100-an, ha jó idő lesz...
A mikulás felvonulás után jelezték, hogy még komáromból is jönnének sokan! Nem beszélve a móváriakról...
ha érdekel valakit akkor így áll a dolog most .tudom senkit nem érdekel de akkor is ideírom
Nincs ezzel semmi gond,csak majd a részemet ne felejtsétek el!
Látod Berci,azt se tudod miről beszélek!
************* HÚSVÉTI MOTOROS FELVONULÁS *************

Az útvonal hasonló lesz mint a mikulásos vonulás, csak hosszabb és átgondoltabb. Kb 18-20 km, és 40 percig fog tartani a karika.

A rendőri biztosítás óradíjban van meghatározva, ezek fix összegek. Ezen felül pedig Km díj is van. Így jött ki a korábban említett összeg.

gomez_:
Ha a vállalkozó szellemű felvonuló motorosok zárják le a kereszteződéseket, az a forgalom akadályoztatásának minősül. Ha meglát a rendőr, akkor a folytatást úgyis tudod. Valamint a piroson sem szabad átmenni, ha nincs rendőri biztosítás (hangsúlyozom, nem felvezetés, hanem biztosítás). És ezt a mikulásos vonuláson sem lehetett kordában tartani. Szóval még egyszer ilyent nem vállalunk be!

A télapós vonulásból kiindulva, legalább annyian leszünk. Sőt, szerintem a jó idő miatt akár a 100 motort is megcélozhatjuk
Azért is írtam hogy nem kellene mindenkinek beleadni a kasszába, ha ennyien lennénk.

Gyuri:
Persze, az 1000 Ft-ot motoronként értettem

************* HÚSVÉTI MOTOROS FELVONULÁS *************
*csába, lebuktunk .
az nem Alfonz hanem Adolf Jimmykém Adolf
Persze gyertek csak. De azt már most megmondom,hogy nem lesz olcsó! Sőt,kibaszott drága lesz!
20% meg az enyém
AHA! Szóval innen fúj a szél! Aztán a hasznot meg elosztjátok a baluva!
Az utolsó mondatoddal arra célzol, hogy önként felvállalod a fülek legyártását az egész banda részére?
Nem kell a duma,tudom hogy Alfonz vagy.
Csak úgy lenne buli, ha mindenki beöltözne, mint mikuláskor... jelmez nélkül bárki tud vonulni .
Mindenesetre sisakra tapasztható nyúlfület tudtok venni nálunk .
Nekem a lányom óvodás,de ha ő csinál neked jelmezt,akkor nagyon hülyén fogsz kinézni. Mondjuk nem mintha így nem hülyén néznél ki!

Amúgy szerintem két fület nem nagy kaland csinálni.