-Hello,megtudná mondani merre van a kínai mozi?
-Menj vissza micsigenbe faszfej!
-De mi viszkonzinból jöttünk!
- Na persze,én meg az apám farkából. Na tünés a picsába!
Na ez? Aki megmondja kap egy lejárt szav idejű szaloncukrot!
Nálatok tudtommal van nyuszifül, kifejezetten bukóra kitalálva. Jobb ha rendeltek hamargyorsan 50-et. Kell azért idő a kicsi kínaiaknak, mire legyártják azt a sok fület
A fő kérdésre nem válaszoltál: honnan a bánatból szerzünk nyúljelmezt?
Ha lesz weboldal, elkezdem riadóztatni az összes ismerőst, sztem lazán lehetünk 100-an, ha jó idő lesz...
A mikulás felvonulás után jelezték, hogy még komáromból is jönnének sokan! Nem beszélve a móváriakról...
Az útvonal hasonló lesz mint a mikulásos vonulás, csak hosszabb és átgondoltabb. Kb 18-20 km, és 40 percig fog tartani a karika.
A rendőri biztosítás óradíjban van meghatározva, ezek fix összegek. Ezen felül pedig Km díj is van. Így jött ki a korábban említett összeg.
gomez_:
Ha a vállalkozó szellemű felvonuló motorosok zárják le a kereszteződéseket, az a forgalom akadályoztatásának minősül. Ha meglát a rendőr, akkor a folytatást úgyis tudod. Valamint a piroson sem szabad átmenni, ha nincs rendőri biztosítás (hangsúlyozom, nem felvezetés, hanem biztosítás). És ezt a mikulásos vonuláson sem lehetett kordában tartani. Szóval még egyszer ilyent nem vállalunk be!
A télapós vonulásból kiindulva, legalább annyian leszünk. Sőt, szerintem a jó idő miatt akár a 100 motort is megcélozhatjuk
Azért is írtam hogy nem kellene mindenkinek beleadni a kasszába, ha ennyien lennénk.
Csak úgy lenne buli, ha mindenki beöltözne, mint mikuláskor... jelmez nélkül bárki tud vonulni .
Mindenesetre sisakra tapasztható nyúlfület tudtok venni nálunk .
-na ide figyelj.ha még1x ilyen csúnyán beszélsz úgy pofán baszlak h nyekkensz
Butitájm