Azt nem tudom,de vagy egy sztárnarancs pösti ügyvéd cimborám,aki mindenféle fasz kártérítési perekkel foglalkozik. Ő szokta mesélni,hogy mikért szokott perelni. Néha az agyam lefagy bazz,hogy micsoda baromságokér mekkora pénzeket húz le!
itt is elég sokan voltak,a napokban úgy alakult hogy amint egyre melegebb lett egyre több hengeres motorokat lehetett hallani
(hidegben 1hengeres enduro,majd túrás 2 henger de ma már jöttek a visitós négyesek )
Szerintem a kocsi mosó ember is hibás volt valamennyire a balesetér. Ha egy kicsit utánakérdeztetek volna,szerintem a háztartási biztosítása (ha van neki) fizette volna cuccokat.Legalábbis ha elbaszol egy kutyát,és megvan a gazdája,arra fizetnek. Nem tudom mennyi lett a kár,de ha sok,akkor érdemes utánakérdezni a dolgoknak.
hát nem hogy a túróba? a rendőr velszedette a vizet azt ennyi meg bele lett írva a jegyző könyvbe h száraz volt az út mindenhol csak ott nem a kocsimosás miatt
(hidegben 1hengeres enduro,majd túrás 2 henger de ma már jöttek a visitós négyesek )
Rohadtul mehetnékem van már .
őszinte részvétem
jaja hát ritkán írok inkább csak olvasgatom a fórumot
erre mongyák azt hogy a baj nem jár egyedül?
Ment a link.
kopogtató leadó hely
De ide is kiteszem, TUDOM nem az a fórum, de hátha valaki még le akarja adni.