LAci íígy hogy autóval kell menni? így is ott találkoztok OMW kúton pápai útnál 10:45 kor? vagy ha nem írjátok merre hogy lesz mert santoval csatlakoznánk hozzátok!kösz
az a valaki az konkrétan talán 3an voltunk erről a fórumról .lemaradtál a csávóról akit félbeszakítottak .ha ott lettél volna tudnád miről volt szó .ezek után ne csodálkozz ha elesel
De szép lenne ilyenkor ha még odafutnának hozzád tizen és szétcsapkodnák a fejüket! Nekem visszatérő álmom (tudom hogy beteg vagyok) hogy egy lefűrészelt csövű vadászpuskával szétlövöldözöm őket! De szép lenne!
nekem ez rendszeres... mindeig úgy kezdődik hogy:
-halood hallod..? van tüzed? - familiárisan hiperpigmentált egyedek leghangosabbikja
- nincs bocs- mondta Simo
- MIVAN?! MIVAN?! MIVAN?! MI a ge..i bajod van f...opó te kis...
és hősünk önuralmát megőrizve lépdelt hazafelé mintha az ég egy adta világon nem hallott volna semmitt...
vége
Ha műanyagos vagy festő kell keress nyugodtan....tudok olcsót aki szépen dolgozik...
összesenn hányan voltak?
tömörenn mongya el valaki hogy miröl marattam le és hogy megérte-e elmenni
Zárt udvar elektromos kapuval egy társasháznál..
Igaz pár napig nyitva volt a kapu mert elromlott..
Erre tessék..
Már tudom kire fogok szavazni ...
Most aztán mehet Gyuri a gyrososhoz akkor sem fogok irigykedni
-halood hallod..? van tüzed? - familiárisan hiperpigmentált egyedek leghangosabbikja
- nincs bocs- mondta Simo
- MIVAN?! MIVAN?! MIVAN?! MI a ge..i bajod van f...opó te kis...
és hősünk önuralmát megőrizve lépdelt hazafelé mintha az ég egy adta világon nem hallott volna semmitt...
vége
doberman-t mindenkinek