Lehet Kalev, de akkor még nem voltam itt, csak nézőként...
szal nem akarok beleszólni....
Holnap hajnalban megyek Miskolcra és mivel elég nagy a kocsim, megpróbálom elvinni a telet arrafelé...
Dh,tényleg egy faluban lakunk ...jer át mert kész van az idei ágyas barackpáleszem(25 lityi lett idén ) és a tavalyi ágyas szilvából is van még vagy 15 liter ...szétkostólhatjuk az agyunkat...
Bollagyuri is mondta egyster, hogy benéz rokonokhoz menet ..jer gyuri te is
lenne egy kérdésem...vki itt a fórumon árult orig. (alpinestar?denise?) ruhákat korábban..ki is volt Ő?...kalev?excats?...elfelejtettem és lusta vok visszakeresni....
Na megyek, rohadt hosszú napom volt, ráadásul hazafele a COOP-nál defektes lett az asszony Ignis-e, és cserélhettem gumit a hóban térdelve.....
Holnap meg javíthatom meg a műhelyben....
Na, jó éjt.
szal nem akarok beleszólni....
Holnap hajnalban megyek Miskolcra és mivel elég nagy a kocsim, megpróbálom elvinni a telet arrafelé...
csábító az ajánlat .még a végén ottragadok.de ne akkor akard megkóstoltatni mikor megyek a cuccért mer akkor sztem kocsival megyek
Dh,tényleg egy faluban lakunk ...jer át mert kész van az idei ágyas barackpáleszem(25 lityi lett idén ) és a tavalyi ágyas szilvából is van még vagy 15 liter ...szétkostólhatjuk az agyunkat...
Bollagyuri is mondta egyster, hogy benéz rokonokhoz menet ..jer gyuri te is
lenne egy kérdésem...vki itt a fórumon árult orig. (alpinestar?denise?) ruhákat korábban..ki is volt Ő?...kalev?excats?...elfelejtettem és lusta vok visszakeresni....
Nos?
Volt ma vmi érdekes a fórumon?
(lusta vok végigolvasni... )
Én úgy tudom először volt az F aztán FS utána az RR
RR az erősebb mint az F..
Holnap meg javíthatom meg a műhelyben....
Na, jó éjt.
Gondolom az az RR.?
Vagy nem?
Ha tévednék, bocsánat.
Melyiké?
Nem véletlenül 6 sebességes, a sima CBR1000F meg 5.