Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Drágaság?Az nem kifejezés!Én azt szoktam mondani neki ,hogy életem mert szívja a véremet ,megöl!
2 csaj között voltál és nem csináltál semmit?
ott sokan?nekem ne mond mi az hogy sokan,7-173mal utaztam a vonatig és járatkimaradás volt csúcsidőben!-20 centire voltam 2 csaj között úgy hogy nem is terveztem
Furcsa,ez nálunk is pont ugyanígy van! Szoktam is mondani neki,hogy drágaságom!
gondolom nehéz nektek azt a 2*2 métert arrébb dobni.
nem baj,úton a fejlesztés,szerintem a torpedórombolóm elé hegesztek valami vaslemezt,és seperc alatt tiszta lesz a 800nm
Mér egyedül érzed magad?Meny be a vidékibe ott mindig sokan vannak!
Na jó,de nem mindenkit engedünk ám be! Az ajtóba ott fognak ám állni az embereim!
Naná!Motor, kocsi, lakás, asszony, gyerek!Ez mind megvan ,de ezek közül a legdrágább az asszony!
amiatt igazán nem kell aggódnod,nem kajáért/piáért megyek hanem társaságért
Be állít a győri topik oszt leshető!
Akkor te is burszuly vagy,megmondta a kalev.
Na jó,franc a pofádat,nyáron eljöhetsz te is sütnyi! De sört hozóóó!

A haverom mondta mindig : Ha jöttök lesztek,ha hoztok,esztek!
Na a király!Jól van nekem is ellapátolják helyettem pedig nem vagyok panelpatkány.
burszujok
Ha nem hát nem,nem erőszak a disznótor
Van hómunkásunk.
akkor ki lapátol?Ki zavarod az asszonyt meg a gyerekeket?
Na most aztán megijedtem! Volt ám nekem kocka bódés L-200 -as mitsubishim. Hajj de miket műveltünk vele!
Nem tudom,nem én szoktam havat hányni. Bár tegnap a kapuból el kellett lapátolnom,mert baszott kinyílni a kapu.
Az attól függ milyen állapotban van a dugó és a henger ha nincs bemarás sehol csak természetes kopás akkor segíthet ,de úgy nehezebb ki derékszögezni.
akkor én sem hívlak meg tereprallyzni
gyűrűzés simán(dugó nélkül) szerinted mennyi segítene?
2 minek mindegyik kezedbe 1-1?
Még nem hoztad el!Nem vagyok én házi doki ,hogy címre menyek!(persze a női motorosoknak más)
Adjak? Van hólapát kettő is!
Meghívlak,de a kaput az jól bezárom! Addigra előkeresem a hosszabbítókat,hogy tudjak áramot vezetni a kapuba!