Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na
Most mit mondjak? Hogy félig merev részeg voltam? A bebaszcsizva mennyivel kulturáltabb!
A kemencében csak kenyeret,malacot,vagy cipóba sült csánkot lehet csinálni. Pizzát azt egyél a pizzériában!
csába .most nézem h a köcsög hotmail nem küldte el .na akkor a freemail-ről

Najah... "dh"-t nem az eszéért tartjuk .
lehet hogy nem tudod melyikről küldted, de azt sem ,hogy hova mert ez ugyan nem jött meg.
Neeem . Az a répa... .
még akkor is ha előtte nem ettél borsót ?
nem .a slamasztikában
Én nagyon bebaszcsizva falra hányt borsót tudok csinálni egy kis alkoholos öntettel!
Ja volt ott valami hasonló bár kicsit fehér volt és habos!
Márminthogy a kemencében?
Miazhogy "bebaszcsizva"
Ilyet még csak kis iskolás lánykáktól hallottam .
szoktam én viccelni bármivel is ?akkor csinálsz kemencében pizzát is ?benne vagyok a dologban
Én olyat szeretnék megsütni ami nem sokkal a sütés előtt halálozott el! Amúgy félig bebaszcsizva,kibaszott finom hagymásbabot tudok bográcsba főzni!
asse tudom már melyik e-mailemről írtam,de most az egyikről küldtem egyet
És páclében állt nem?
Hát remélem nem...
Én múltkor láttam egy csini kis tetemet Gönyü előtt a dögkúton!Sokat már nem kéne sütni már puha volt! A kosarakkal meg ügyesen bánok!
helló, te meg beteg leszel szabira?
írd meg e- mailban a címedet és elviszem
Hát ha a két teli kosarat tudod egyensúlyozni,akkor jöhetsz!
De ha komolyan gondolod,nyáron át tolhatod a punnyadt segged. Majdnem minden este szoktam az udvaron sütögetni. Ha minden jól megy,akkor idén nyárra szeretnék kemencét is rakatni,aztán ha úgy van és többen összejövünk (nálunk a haveri társaságban ez nem ritka) akkor előre megdumáljuk aztán megsütünk egy fiatal sertés tetemet!
ööö...hát ez jó kérdés .elég kaotikus állapotok vannak a környékünkön.így anyámék biztos nem engednek sehova.addig amíg kicsit felolvad addig még maradhatna picit nálad ?aztán majd beemgyek érte Győrbe.azon belül meg nem tudom hol.ahol neked jobb