Figyelem!
Bogyooka hívott a előbb és mivel foglalt az összes keze megkért h írjam be én.
Valami motoros balesetmegelőzéses előadás lesz az Amstelban olyan 5 óra körül.Az a kérdés h jön-e rá valaki vagy van-e olyan aki jönne rá.Santsoval megyünk be (ha santso ráér ).Eddig így 3an biztos vagyunk.Valaki aki Szentiváni és esetleg akarna jönni az szóljon itt fórumon vagy hívjon vagy hívja Bogyookát vagy valami .
Ok, vettem.
Ma folyamatosan fönt leszek. Bár nem biztos, hogy végig gép előtt leszek, mert ezer a dolgom (délelőtt jön a masszőrnőm, aztán szunyókálok, délután egy filmet is meg kell néznem, este meg kocsmázás . . . ).
kis kacsóját csókolom fórumunk egyetlen és "utolérhetetlen" Kawarinájának ...Gomez apó is visszatért ám és még emléxik rá, hogy kisnagyság ígért neki Önönmagáról egy Kawára hajoló és azzal kéjes extázisban összefonódó meztelen képet ..természetesen priviben ...jól emléxek rá?
azért kérném kiskegyedet, hogy kicsit óvatosabban bánjon a Hondás érzeletű vasimádókka l.... nehogy már egyszer egy kolbászzsír-lózümi a kishölgy hátsó zöld kawajanak a tomporára másszon és Önt hátsó tájéki behatóló inzultus érje .. ...nem venném a szívemre a dolgot
--- egy Honda lózümi amit gomez-apó lovagol
gomez_ visszatért
gedeon már a 38. motort nézi ki magának és vasárnap elmegyünk érte
Bolla evolucionista lett és azt hiszi a csúcsán áll
Simo90 taknyos mer mindenhova bedugja
bikarina főbassza az agyát a hülyesége miatt
csoki csodálkozik h nem mindenki olyan érzékeny mint ő
bogyooka azt hiszi vicc topik lett
foregon megpróbálta imitálni mintha motorozna
kalev azt hitte elvesztem
exnek ruhát kell keresnie
dhfear kommentjeit senki nem érti
azóta
Jimmy meghívott mindenkit hozzájuk sörözni
gedeon falra hányja a borsót
santso szétsírta a sminkjét mikor meglátta h esett a hó
bikerina nem akar gyereket
csoki nem fejlődött semmit
Bolla észrevette Jimmy rózsazsín szoknyáját
robogotuning-nak gratulálunk
bogyooka térdelt az Ignis mellett
Bogyooka hívott a előbb és mivel foglalt az összes keze megkért h írjam be én.
Valami motoros balesetmegelőzéses előadás lesz az Amstelban olyan 5 óra körül.Az a kérdés h jön-e rá valaki vagy van-e olyan aki jönne rá.Santsoval megyünk be (ha santso ráér ).Eddig így 3an biztos vagyunk.Valaki aki Szentiváni és esetleg akarna jönni az szóljon itt fórumon vagy hívjon vagy hívja Bogyookát vagy valami .