Ma utolért a vég..
Feltörték a garázsunkat..
Megyek be a garázsba motor fekszik a földön fejidom darabokba..
Motor hátsó emelőn volt + rajt volt a kormányzár gondolom le akarták szedni az emelőről csak nem sikerült....
A másik motorral is babráltak..
Végül nem vittek el semmit..
Fasza mi? már tettem rá egy durva kábelzárat.. + veszek bele egy riasztót is..
Lakat cserélve..
gyertek velem bulizni aztán álcázzátok magatokat bokornak végig jöttök majd mögöttem végig "pratty" helyen is meg hazafelé aztán ha gáz van akkor mehet a testápolás szivesen adnék egykét ilyen busófejü "embernek"...
nem tudom nekem ilyen problémám nem volt,nem csak odafele de hazafele is megvolt a kellő bemelegítés(futás) amikor mentem a dózsapályára
így kell azt csinálni.kivéve ha nincs meg az 5szörös fölényük,mert akkor lesz nemulass
Azt egyszer nem lehetne,hogy mi elbújunk valahol,te jössz szépen hazafelé,aztán mikor beléd kötnek,akkor viperával vagy fa testápolóval szétcsapjuk a fejüket?
mér szar lapos?ja persze amikor még 12 évesek kellettek nekem is a bridge tetszett
egyébként pesten több csaj is van(komolyan ) és ezekkel ma futottam össze,szóval az elméleted bukott
lapos az felejtős de bridge az jó és ha hazafele egyszer végre nem kötne belém egy 10fős cigánybanda na az lenne ám ami megkoronázná a bulit
amúgy emlékszem télleg valami két pesti csajra mesélték hogy múltkor idament hozzájuk buszon valami nyomi egyetemista nyálatcsorgatni de aztán elhajtották a búsba
milyen jó dolgom lett volna ha győrben maradok a szifen...lapos,bridge állandó lakhelyem lehetne
remélem kihasználod ezt az időszakot
a csajaimról pedig leszállhattok
tudom,de nektek még az andrássy 60ról sem a terror háza jut eszetekbe.bár egy bizonyos értelemben nézve mégis
aztán milyen érzés volt a don kanyarban sziesztázni 'fiatalok'?
normál embernél normál beállítottsággal ez alapvető pedig
persze neked is még eszedbe juthat ifjúságodból hogy milyen,de ki tud visszagondolni 30 évvel ezelőttre?
Ma utolért a vég..
Feltörték a garázsunkat..
Megyek be a garázsba motor fekszik a földön fejidom darabokba..
Motor hátsó emelőn volt + rajt volt a kormányzár gondolom le akarták szedni az emelőről csak nem sikerült....
A másik motorral is babráltak..
Végül nem vittek el semmit..
Fasza mi? már tettem rá egy durva kábelzárat.. + veszek bele egy riasztót is..
Lakat cserélve..
Vicc hogy zárt udvarba bejönnek ezek a majmok..