Najah... Van 1-2 ismerősöm, akik azért hagyták abba a pályázást, mert kisgyerekek motorozták körbe őket és ezt nem tudta megemészteni a gyomruk...
Én bulinak fogom fel az egészet, biztos vagyok benne, hogy lesz olyan 14-15 éves kiscsávó aki a pályamotorjával otthagy a francba... ettől nem kell befordulni .
Az mennyire le tudja rombolni az ember önbizalmát,mikor már azt hiszi hogy mennyire ügyesen és gyorsan megy,egyszer csak jön valaki,aki könnyedén otthagyja a csába!
Tudod,mikor ugy döntesz a pályán,hogy lábujjhegyen vagy a lábtartón,és kanyarba még igy is leér a csizmád,az elsőgumirol is eltünik teljesen a majrécsik,és még igy is vannak akik körbemotoroznak,az elgondolkoztató!
Gyuri,ha majd mentek pályázni,elmennék veletek.A pannoniaringen már voltam,nem rossz,feltéve ha nincsenek ezren a pályán.
1 óra általában olyan 15-20 €,de az az 1 ora bőven sok olyanoknak mint mi vagyunk.
semmitől.zöld és ennyi.ettől jó motor.
kérdezz meg egy nőstényt hogy egy csúnya színű cbr vagy egy szépre festett (mil)keeway a jobb.
a válasz meglepő.
Én bulinak fogom fel az egészet, biztos vagyok benne, hogy lesz olyan 14-15 éves kiscsávó aki a pályamotorjával otthagy a francba... ettől nem kell befordulni .
1 óra általában olyan 15-20 €,de az az 1 ora bőven sok olyanoknak mint mi vagyunk.
Mikor rendelünk lámpát?
Bár sosem értettem, hogy mi köze a kettőnek egymáshoz?
Mi az hogy a Busa 177 HáziPálinka ?
kérdezz meg egy nőstényt hogy egy csúnya színű cbr vagy egy szépre festett (mil)keeway a jobb.
a válasz meglepő.
Én meg mostantól a KTM-et fogom így imádni! És aki azt mondja hogy az nem jó motor annak ..I.,meg köcsögbuzitakony,és !
De most minden viccet félre téve,mitől olyan imádni való motor az,hogy mindenkinek azt kellene szeretni?