Hány kilós kutyáid vannak? Mert itthon elfogyott a Whiskas, éhesek a macskák... Megyünk reggelizni, köszi...
Egyébként a szívem fiatal (ugye, szívem?), de a testem sem öreg még (annyira)...
Én nem értem ezt a "de szívében még fiatal" korosztályt.
Ha megadom a tiszteletet az a baj mer leöregezem,ha nem hallgatok rájuk jön a "hidd el tapasztalatból mondom"
Most akkor mi a helyes út Atyám
A kutyáim pedig mindenkit szívesen fogadnak reggelire
Nem foglak bántani... Nálunk Palermoban ez nem így működik... A macskáiddal kezdem... Fordítva adom be nekik a fiatalító tablettákat... Aztán megnézheted, ki az öreg...
pedig percekig tököltem rajta hogy milyen megfogalmazásban küldjem el,de azért érzékeltetve a kettőnk közötti KÉTSZERES korkülönbséget
Mancsom és Kormoskám otthon,én Pesten itt meg megvéd és körülvesz a szmog
De tessék jönni nyugodtan BÁCSI,legalább lesz okom holnap...ja nem ma 8kor nembemennivizsgázni
Valami nesz hallok... csak nem beszóóót valami 20 éves (XX) nekem? Mer azééé, mer nekem XXXX-em van?
Le lettem öregezve?
Húúúúúúúú, amigo... nagyon zárd be écccakára a Mancsot és a Kormit, nehogy kieresszem Alpha, Bravo, Cirmi és Delta kandúrjaimat...
Aztán a kiscicák jól meg legyenek küldve...
Egyébként is, panaszt fogok tenni az ombucccmannál: "BÚÉK Kawasaki" hirdetés miatt...
És a BÚÉK Honda, holmarad?
Ez nem az a negatív izé, amit nehéz kibetűzni... az a dixrimináxció, vagy mi a szösz...
azt a pancsit érdemes megnézni
ojan mintha a föld alol ásták volna elő, tiszta rozsda az egész meg nincsen rajta egy tenyérnyi felület ami nemlenne behorpadva vagy lehorzsolva mer minden bemutatójján csuszik az aszfaltonn
motorozni megyünk a faluvégire a bányába mer 6 fok lessz (elvileg)
Egyébként a szívem fiatal (ugye, szívem?), de a testem sem öreg még (annyira)...