még ezt a kis örömöt is sajnálod tőlem ?
annyira nem is csúnya mikor iszol...csak utána ahogy kinézel .ha nem iszol még a végén kiszáradsz.én se akartam inni bent aztán egyből bekötötték az infúziót .úgy nem is volt olyan rossz íze
Összefoglalom:
- a Hondások mennek az ombucccmannnhoz panaszt tenni, mert BÚÉK Kawasaki hirdetés van, BÚÉK Honda nincs, ez pedig negatív dixrimináxció,
- én öreg vagyok, a kalev nem, de az én macskáim éhesebbek, mint az ő kutyái, szóval megvan, ki ette meg a szomszédot,
- a pingvinek nagyon durvák, de a Pocok főleg.
Ha már bent vagy,nem néznéd meg hogy ott a jobb felső sarokba mi az a kis piszok? Légyszar lehet? De hogy kerül oda be egy légy? Máá megvan! Ugyanúgy ahogy te!
Hülyebaromállatok .
fent van torrenteken a stage 7 is,neki is esek
annyira nem is csúnya mikor iszol...csak utána ahogy kinézel .ha nem iszol még a végén kiszáradsz.én se akartam inni bent aztán egyből bekötötték az infúziót .úgy nem is volt olyan rossz íze
az csúnya dolog
43 óra alvásmentesség és a hajam még mindig tart
ki jön bulizni?
- a Hondások mennek az ombucccmannnhoz panaszt tenni, mert BÚÉK Kawasaki hirdetés van, BÚÉK Honda nincs, ez pedig negatív dixrimináxció,
- én öreg vagyok, a kalev nem, de az én macskáim éhesebbek, mint az ő kutyái, szóval megvan, ki ette meg a szomszédot,
- a pingvinek nagyon durvák, de a Pocok főleg.
te nem jössz be? jóitt amugy
meg vastag az üveg