Ha falkába nyomjuk nekem a 100 is nagyon megfelel , szeretem nézegetni a többi vasat , figyelem a telók mozgását , a hagjukat meg úgy egyébként nézelődni ! Megvan a butulás ideje is de nem akkor mikor több motor is van , főleg utasokkal !
Az enyém az lesz egyedül is odatalálok. Még nem hívott a szerelőm, mondtam Neki szombatra legkésőbb kell a gép, ha nem készül el vele szétkúr az ideg...
valami csökkent szellemiségü Bmw-es igaz annak kelett volna elől menni aki szervezte a gurulást és aki akar megy aki nem az megy mögötte és aki szervezte ő tuti nem ment volna max 110-120 na meg ott ahol lehet és a többiek is tudnak menni
ez igy van de ezek a nagy jampika 400 asokat ki lötték igy én is szeretek menni de ha turázni megyünk többen akkor olyan tempoót diktáljon az első hogy azt mindenki tartani tudja nem ám hogy ki vagyok mi vagyok mert BMW-vel megyek elől
Ezt sosem értettem mi a jó abban ha durva hajtás van egy túrán. Nincs bajom a sebességgel sőt szeretem is de egy túránál mindig az a lényeg hogy a leglassabb is bírja a tempót.
http://youtu.be/16k-yhcRNk8