Pedig István kerestem a Dukat-ot , de ezek szerint jól láttam , hogy nem láttalak! Volt ellenben 2 rendőrmotoros és vagy 8 másik autós rendőr , mintha netán esetleg forradalomra készültünk volna! Pedig csak motoroztunk-beszélgettünk egyet. Vagy kettőt .
Köszönöm mindenkinek aki ma megjelent Cseszneken az első parkoló találkozón és persze azoknak is akik valamilyen okból nem tudtak eljönni. Akinek van fotója az eseményről és elküldené az adatlapomon lévő E-mail címre azt megköszönöm. Rakok össze belőle egy galériát. Amennyiben van igény további találkozókra, ötletem már van is a következőre amit még nem lőnék le. De az is Nagyjából ezen a részen lenne csak egy pár kilométerrel arrébb.
Én is asszonytól a pogácsát, na hívott szerelőm ha nem lesz semmi komplikésün estére kész a motor. Még a hátsó henger van hátra + a telók elöl, ketten esnek neki.
Na kérem szépen én is berendeltem Szombatra a sütit is muternál szóval az is lesz. Riders is érkezik kb 2-kor Csesznekre szóval szépen dagad a társaság